Žodžiu B Pro600 Plius Įkraunamas Elektrinis dantų Šepetėlis Sukasi Burnos Higienos 3D Keičiamų Crossaction Elektriniai Dantų Šepetėliu Vadovas

€41.10

€77.55

-47 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

[xlmodel]-[produktai]-[47042]

59791 Burnos B Pro600 Plius Įkraunamas Elektrinis dantų Šepetėlis Sukasi Burnos Higienos 3D Keičiamų Crossaction Elektriniai Dantų Šepetėliu Galvos Savybės:

Gauti Tikslinę Švarus

Kasdien Švarus Režimas su 3D Judėjimo + Matomi Slėgio Daviklis

Technologijos

Oral-B 3D Judėjimo Valymo Sistema Vibruoja, Sukasi ir Pulsates Pašalinti Iki 100% Daugiau Apnašų Nei Rankinis Šepetėlis.

Žinoti, kada papildyti Atsargas

Rodiklis Šeriai Išnyks iki pusės, Kaip Prisijungti, jei norite Pakeisti Savo dantų šepetėlį Galvos Geriau Valyti (maždaug Kas 3 Mėnesius).

Tikslių Kampų Tikslinės Dantų Apnašas

Unikalus Dizainas Presicely Kampu Šerių Pasiekti Giliai Tarp Dantų, kad Pašalinti Daugiau Dantų Apnašas ir Palikti Visą Savo Burną Švarus.

Paketą Sudaro: 1 X Įkraunamas Elektrinis dantų Šepetėlis Rankena, 1 X Crossaction Pakeitimo Galvą ir 1 X Įkroviklis Produkto Aprašymas

Kryžiaus Veiksmų apvalus šepetys galvutė puikiai kampu šerius, tiksliai švarus

3D valymo vibruoja, sukasi ir pulsates lūžti ir pašalinti iki 100% daugiau apnašų nei įprasti rankinis šepetėlis

[xlmodel]-[custom]-[34972]

Mes siūlome Nemokamą Konversijos Kištukai, jei reikia, palikite mums žinutę, kurių vienas jums reikia.

Jūs galite kreiptis į paveikslėlį žemiau, ir pasakyti mums, jums reikia 1# .2# .3# ar 4#.

Ačiū!

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.dazasvydziomusiai.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

2. Kaip ir kai kurie prancūzų pirkėjų, kuriems nepatinka tai puikus pašto paslaugų sistema, prašome kreiptis į savo vietos pašto tarnyba su sekimo numerį, jei jums nereikia gauti sklypas ilgą laiką.

3. Rusijos pirkėjai , prašome palikti mums savo visą pavadinimas anglų kalba (daugiausia apima 3 žodžiai), kuris yra labai svarbus.

1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės, paprastai mes naudojame plastikinį maišelį supakuoti produktai.tiesiog taip:

2. Mes atidžiai patikrinti jūsų užsakymų paketą, įsitikinkite, kad viskas yra geros būklės, prieš siunčiant jį.

3. Paketai gali būti šiek tiek nukentėjo per ilgą laiką transportu, bet tai neturi jokios įtakos poveikį mūsų produktus.

4. Jei norite, produktai supakuoti, puikiai (pavyzdžiui, dovanos ir t.t.), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes galime išsiųsti siuntinį su specialiųjų paketą, kad būtų išvengta žalos, tačiau jums reikia mokėti papildomą mokestį.

Prašome spausti čia norėdami sumokėti krovinių vežimo arba papildomas mokestis.Ačiū!

Mes bus išsiųsti užsakymą 2-5 darbo dienų, ir jis turi beveik 7-40 dienų iš Kinijos į jus.

Kaip žinote, pristatymo laikas priklauso nuo laivybos bendrovės, oro linijos, vartotojo ir vietos post office, todėl mes negalime kontroliuoti, tai tiksliai.

Jei siuntinys neatėjo į tikėtasi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums sekti jį ir dirbti su jumis.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra gana naudingas mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors pasiūlymų, su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: oral-b pro 2 vadovai, krepšys konka, hunter x, elektriniai dantų šepetėlis, azdent dantų šepetėlis, oral-b sonic complete, galvos, dantų šepetėlis elektrinis, b burnos šepetėlis, ežys sonic, juoda sonicare

Tipas Sukimosi Tipas
Prekės Pavadinimas Žodžiu B
Medžiaga ABS
Modelio Numeris OralB Pro600 Plius Įkraunamas Elektrinis Dantų šepetėlis Sukasi
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Punktas Žodžiu elektrinis dantų šepetėlis
Kiekis Elektriniai dantų Šepetėlis Su 2 teptuku galvos
Įtampa IF need 110-130 v ,contact us first to change
Vibruoja 20000 kartų/min
Funkcija Dantų Balinimas
spalva Mėlyna/Violetinė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Dydis 1
Rotacinis 8800 kartų/min
Elemento Tipas Elektrinis Dantų Šepetėlis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų