"HUAWEI" FreeBuds 3i Pasaulio versija originalus Bevielis Ausinės TWS "Bluetooth" Ausinės laisvų Rankų įranga Aktyvios Triukšmo Atšaukiu 3-mic Sistemos

€60.51

€86.44

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Tinka Ausis, Tinka Jūsų Stiliaus

Su savo kūgio formos pagrindinių organų ergonomiškai paruošta stilius ir tinka, tai in-ear ausinės, pasiūlyti svaiginančius akustinės patirties.Suporuoti juos su lanksčia silikono patarimai, kurie ateina į 4 skirtingų dydžių patogiai ir saugiai tinka.Geresnės formos, geriau antspaudas, geresnis garsas.

Pagrindinis Aktyvus Triukšmo Slopinimas

O į išorę nukreipta mic yra nustatyti aplinkos triukšmo aktyviai kovos su anti-triukšmas, į vidų nukreipta mic yra įlaipinami poilsio triukšmą ir jūsų ausims daugiau panaikinimo."HUAWEI" FreeBuds 3i siūlo išsamią triukšmo panaikinimo patirtis jūsų svaiginančius malonumą.

Grynas Malonumas, Laisvas nuo Triukšmo

"HUAWEI" FreeBuds 3i sukuria idealus klausymosi atmosferą, sumažinant triukšmo lygis sumažėjo iki 32 dB1. Klausytis aukštos kokybės muzikos, jaudinantis filmas, garso efektais ir aiškius balsus iš meilės tie, ir džiaugtis nepertraukiamu akimirkų su savo mėgstamą skambesį.

3-mic Sistemos, Tegul Pasaulis Išgirsti Tavo Balsą

"HUAWEI" FreeBuds 3i ateina su dviem išorę nukreipta mikrofonus tiksliai pasiimti savo balso vengiant kitų aplinkos garsų, ir trečiosios laikinojo įvežimo susiduria mic gauna balsu atlikti viduje ausis siekiant toliau gerinti ryšio kokybę.Viskas, ką jums pasakyti yra tai, aišku, nepriklausomai nuo triukšmo.

Skaito Jūsų Čiaupai

Su built-in capacitive jutikliai abiejų pusių, HUAWEI FreeBuds 3i pristato patogus bakstelėję savybės ir tikslią kontrolę, kad nepaisoma netyčinių prisilietimų.Atkūrimas sustabdomas, kai ausinių yra paimtas, ir vėl, kai jie yra pateikiami atgal."HUAWEI" FreeBuds 3i sinchronizuoja su jūsų kiekvieną žingsnį.

Specifikacijos

Įkrovimo Laikas Ausinių: apie 1 val.* Iš viso: apie 115 min.* *Remiantis tyrimo rezultatus, Huawei labs, nuoroda tik.Kontrolės Dukart bakstelėkite Ilgai bakstelėkite Matmenys 41.8 x 23.7 x 19.8 mm (per ausinių) 80.7 x 35.4 x 29.2 mm (apmokestinimo atveju) Svoris Apie 5,5 g (per ausinių) Apie 51 g (su baterija atveju) Garso Technologija Aktyvus triukšmo slopinimas Skambinkite triukšmo slopinimas "Bluetooth" Bluetooth 5.0 Vairuotojas 10mm dinaminio Tipo In-ear/Tiesa wireless/Bluetooth Pop-Atidaryti Palaikomi* *Reikalaujama, kad išmaniuosiuose telefonuose veikia EMUI10 ar aukščiau.Dėvėti Nustatymo Palaikomi* *Reikalaujama, kad išmaniuosiuose telefonuose veikia EMUI10.0.1 arba didesnis.Baterijos Veikimo Trukmė iki 3.5 val.peržiūros/2.5 val.pokalbio metu 1 d. mokestis; iki 14.5 val.peržiūros/10.5 val.pokalbio metu su apmokestinimo atveju. *Remiantis tyrimo rezultatus, Huawei labs, nuoroda tik.Atveju Apmokestinimo Laidinio: USB-C Baterijos Talpa 37 mAh (Typ.) (per ausinių) 410 mAh (Typ.) (apmokestinimo atveju) Dėžutėje Ausinių x 1 pora Įkrovimo atveju x 1 USB-C kabelis x 1

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, headphon jbl, "bluetooth" auksas, laisvų rankų įranga, garbė, sportas viršų, "bluetooth" headphon, earphon, ios ausinių

Prekės Pavadinimas "Huawei"
Vocalism Principas Dinamiškas
Yra bevielis Taip
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Parama Atminties Kortelės No
Modelio Numeris Freebuds 3i
Komunikacijos Belaidžio
Su Mikrofonu Taip
Funkcija Sportas
Valdymo Mygtukas Taip
Sertifikavimo CE
Garso Valdymas No
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Ausis
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų