4pcs. Liitokala HG2 3000 mAh 18650 Elektroninių Cigarečių Įkrovimo Baterija (akumuliatorius Didelio biudžeto įvykdymo patvirtinimo,30A aukštos srovės +PASIDARYK pats nicke(suvirinimas)

€8.83

€13.58

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

7.99 USD /vnt.

Baterija Pavadinimas: Liitokala

Baterijos Tipas: HG2

Baterijos Veikimas: 18.4 * 67 (mm)

Akumuliatoriaus Medžiaga: Li-ion (Li-Ion ličio-jonų baterija)

Akumuliatoriaus įtampa: 3,6 V

Vidinė varža baterija: 20 MΩ, arba mažiau

Nominali galia: 3000 mAh

Baterijos srovė: 20A nuolat išleisti daugiau kaip 35A.

Baterija Svoris: 45g

Programos Tipas: rankiniai įrankiai Elektroninių cigarečių modelių lėktuvus, automobilius, elektriniai dviračiai, ryšių karinės medicinos baterijas.

Įkrovimo ir iškrovimo kriterijus: 500-1000 kartų didesnis nei įkrovimo įtampa yra 4,2 V, V išleidimo ribinės įtampos 2.5 V.

Suma įpakavimas: 200 vienetų ../ Dėžutė. (Pastaba: pagaminimo datos, pažymėtos ant lauko, svoris 9.78 kg).

Atsargumo priemonės: 1, prieš siunčiant, mes bus aptikti akumuliatoriaus įtampa ir vidaus varža.Įsitikinkite, kad jums gauti puikus baterijas. 2, nereikia imtis kitų markių įkroviklio Bandymų rezultatai paminėti ginčus.Nes aš nežinau kitų kroviklių, aš su tuo nesutinku. 3, prieš perkant, prašome žinoti, ar jūsų įranga yra taikoma (Charakteristikos Dydžio).

1. Visame PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

Patvirtinę mokėjimą

2 užsakymų apdorojimo metu.

3. Mes tik laivas patvirtinti užsakymą adresą.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Ekrane rodomos nuotraukos yra ne faktinė prekės nuoroda tik.

5. Paslaugos pristatymo laikas teikia vežėjas, o ne taip pat savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote prekės per numatomą datą, mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Seksime laivybos ir gauti atsakymą kaip įmanoma greičiau.Colly jums.Mūsų tikslas yra patenkinti mūsų klientų!

7. Dėl skirtingų statusą ir laisvo laiko, mes pasirinkti, kad laivas savo daiktus iš pirmųjų mūsų sandėlyje prieinami greitas pristatymas. 1. Ribota garantija brokuotą produktą (išskyrus sugadintos ir / arba blogas ženklas elementus).Aksesuarai yra padengti garantija.

2 Blogai, ląstelės turi būti paimtas į nelaisvę ir grįžo garantinio laikotarpio metu (originalioje pakuotėje, jei taikoma).Jūs turite mums pasakyti, ką trūkumų yra ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti garantiniam elementus.

Jūs esate užsakymo visų minėtų politiką, kuri yra aukščiau išvardytų! 1. Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje pakuotėje, turite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežastys, dėl grąžinimo, ir jūsų užsakyme.

2. Mes atsiųsime jums grąžinti visą laimėtojas, gavęs prekę į savo pradinę būseną, pakavimo su visos dalys ir priedai, kurie yra įtraukti, po pardavimo abiejų šalių atšaukti operaciją.Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

3. Jei produkto (- ų) (taip), ne reklamuojamas, mes padengti visas siuntimo išlaidas.

Žymos: liitokala 18650 hg2, 18650 lg hg2, mokestis liitokala, 18650 hg2 gręžimo, 18650 hg2 nukentėti, liitokala originalas, liitokala valdytojas, 18650 baterija hg2 2, 18650 hg2 pirkti, atvejais liitokala

Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Tipas Li-ion
Modelio Numeris HG2
Nominalus Galingumas 3000mAh
Dydis 18.4*66mm
Prekės Pavadinimas liitokala
Komplektacija Paketas 1
Baterijų Skaičius 4pcs

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų