YK 4102PRO 1/10 2.4 G 6CH 4WD Off-Road Vehicle RC Vikšriniai Automobilį Nuotolinio Valdymo Žaislas Sunkvežimis Berniukai Gimtadienio Dovana - Mėlyna / Pilka

€485.75

€1 103.99

-56 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

YK 4102PRO 1/10 2.4 G 6CH 4WD Off-road Vehicle RC Vikšriniai Automobilį Nuotolinio Valdymo Žaislas Sunkvežimis - Šviesi Pilka

Savybės:

.Klasikinis Vikšriniai Automobilį: automobilio korpuso yra PC soft shell " degalų įpurškimo, flip tipo magnetinių automobilio korpusu, lengvai išardyti ir išlaikyti.Išvaizda dalys, pvz., krosneles, kairės ir dešinės laipiojimo laiptais, balinė žarna, vilkimo kablys, laipiojimo beždžionė polių lizdas, atsarginės aliejus, drum, ugnies gesintuvas ir t. t.yra visi prieinami.Iš priekio priima modifikuoti stilių, kurį galima nuimti ir grąžinti į JL tai unikalus 7-hole stiliaus.

.Pilnas Komplektas Jungtis Žibintai: originalus gamyklos ateina standartinis su žibintai, ratų antakių prožektoriai, priekiniai ir galiniai vairo trapecija žibintai, dangtis prožektoriai, LED viršų šviesos ir užpakaliniai žibintai.Stiprintuvas ir dvigubą blykstę, gali būti susiję ir visą automobilių žibintai, taip pat gali būti išjungtas.

.Rėmas ir Važiuoklė Struktūra: kieto pluošto, pagaminti iš CNC lydinio medžiagos yra naudojamos stipresnis stabilumą ir paramą.Struktūra, keturis-baras laipiojimo automobilių, metalo perdavimo velenas yra tvirtas ir patvarus, ir lieti kaklaraištis strypai užtikrina ilgaamžiškumą rėmas ir ne taip lengva nutraukti.

.Priekinės ir Galinės Ašių: Priekinės ir galinės ašių, vairo sėdynės ir galinės ašies sėdimos vietos priimti naujų nepriklausomų modelių.Aukšto stiprumo nailono priekinės ir galinės ašių priimti vartų tiltą, ir dizaino priekinis ir galinis diferencialas spynos yra savarankiškai reguliuojamas.Pavarų dėžė turi funkcija, dideles ir mažas greitis kinta, ir automobilio passability ir laipiojimo našumą yra pranašesnis.

.Vairo Pavaros Spindulio: vairo pavara ant tilto siekiama didesnio kampo vairo.Reguliuojamo rezervo vairo strypas yra priimta, kuris gali reguliuoti ilgio lazdele ir apsaugoti vairo pavara kaip buferis.Galinis ratas yra įrengta stūmiklio stabilizuoti kampu galinio rato ir stabilumui užtikrinti visos transporto priemonės.

.Vikšriniai Padangos: Nailonas ratukai ir guminės padangos.Rato stebulės priima prispaustas padangų stiliaus, kurį galima lengvai pašalinti padangų odos ir pakeisti lydinio rato stebulė.Pridėti keturių ratų smėlio valdybos veiksmingai užkirsti kelią dulkių ir smėlio, ir apsaugoti elektroninę įrangą.

.Į amortizatorius priima built-in pavasario dizainas, ir amortizatorius yra įrengta apsauga nuo dulkių gumos žiedas apsauga nuo dulkių apsauga.Gaunančioji lauke yra įrengta vandeniui tarpiklis apsaugoti nuo purslų.Quick-release baterija, kamera, su EVA anti-susidūrimo kempinė, suderinamas su dauguma baterijas.

.Tai RC laipiojimo automobilis yra mėgstama daugelio modelio automobilių žaidėjai dėl savo gražios išvaizdos ir puikaus off-road rezultatus.

.Šis automobilis turi įvairių automobilių korpuso spalvų, produktas neturi būti baterijos ir įkrovikliai, žaidėjų reikia įsigyti atskirai.

.Ji gali būti toliau modifikuoti ir modernizuoti, su papildomu padangos, atsarginės padangos laikikliai, skaitytuvai, dekoratyvinės detalės, ir tt.

.Teikiame profesionalias išankstinio pardavimo konsultacijos ir garantinis aptarnavimas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.

.Amžius: 14+

Techniniai duomenys:

.Spalva: Šviesi Pilka

.Medžiagos: Metalas + Nailono Plastiko

.Ratų bazė: 313mm

.Prošvaisa: 55mm

.Padangų, Ratų Dydis: 114mm x 42mm

.Požiūrio Kampas: 63°

.Nuvažiavimo Kampas: 47°

.Artimųjų Kampas: 56°

.Variklis: 550 Vandeniui Brushed Varikliu

.ESC: HobbyWing 1060 60A vandeniui brushed ESC

.Servo: 15KG, metal gear vandeniui servo x 1pcs + 9KG mažas servo x 3pcs (priekinio/galinio diferencialo blokavimas servo, high ir low speed shift servo)

.Nuotolinio Valdymo pultas: 2.4 GHz/6CH

.Baterijų Skyrelio Dydis: 160mm x 49mm x 26mm

.Baterijos (neįtraukta): 2S~3S didelės talpos ličio baterija rekomenduojama

.Kroviklis (nepridedami): Ličio baterija balansas įkroviklis rekomenduojama

.Gaminio Matmenys: 54.4 x 24.8 x 24.4 cm

.Produkto Svoris: 3500g

.Pakuotės Matmenys: 73 x 25 x 27cm

.Pakuotės Svoris: 5000g

.Įpakavimas: Grafinis Carton

Pakuotės Turinys:

.1 x RC Automobilių

.1 x Nuotolinio Valdymo pultas

.1 x Lipdukas

Žymos: rc, 110 priekaba, rc sunkvežimių, rc sunkvežimių, sunkvežimių, automobilio lipdukas, automobilių rc himoto, 110 skaitytuvas, 10 rc skaitytuvas, wolfram, vikšriniai rinkinys 110

Sukimo momentas STANDARTAS
Droselio servo STANDARTAS
Įspėjimas NĖRA
4 nuotolinio valdymo žaislas automobilius
Paketas Apima Nuotolinio Valdymo Pultelis
2 nuotolinio valdymo automobilių lenktynių trasos
Galia Baterijos kroviklis
Padangų Kelio 313mm
Vairo stiprintuvas STANDARTAS
Valdytojas Režimas MODE1
Sertifikavimo CE
Garantija NĖRA
Matmenys 54.4 x 24.8 x 24.4 cm
Medžiaga Plastikiniai
Nuotolinio Valdymo Žaislai nuotolinio valdymo automobilis žaislai vaikams
Valdymo Kanalai 4 Kanalai
Brūkšninis kodas No
Modelio Numeris MUd3087685
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Skrydžio Laikas 20 min
Ratų bazė STANDARTAS
Tipas Automobilis
1 nuotolinio valdymo automobilis dideliu greičiu
Įkrovimo Įtampa 2.4 GHz / 6CH
Kilmės KN(Kilmės)
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Masto 1
3 nuotolinio valdymo žaislai berniukams
Amžius > 14 metų
Dizainas Dirt Bike
Nuotolinio Valdymo Atstumas 50M

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų