YLST Daugiafunkcį Vonios kambarys, Saugojimo Plaukų Džiovintuvas Laikiklis Dušo Organizatorius Sienos Plaukų Džiovintuvas Turėtojas Šukos Stovas Stovas Vonios Reikmenys

€6.73

€9.76

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

YLST Daugiafunkcį Vonios kambarys, Saugojimo Plaukų Džiovintuvas Laikiklis Dušo Organizatorius Sienos Plaukų Džiovintuvas Turėtojas Šukos Stovas Stovas Vonios Reikmenys

Savybės:

Medžiaga: Pagamintas iš patvaraus ABS plastiko, vandens ir šlapio įrodymas.

Universalus: Nepriklausoma kortelės lizdas dizainas dauguma plaukų džiovintuvai.

Lipni: galite pasirinkti, klijai, jį įdiegti greitai ir lengvai, be gręžimo.

Vonios kambarys Organizatoriai: Sutaupyti vietos jūsų vonios spintos ir stalčiai su šiuo universalus vonios kambarys organizatoriai.

Proga: Paprasta įdiegti, Tinka namų, viešbutis, bendrabutis ir pan Specifikacijos Medžiaga: ABS Spalva: mėlyna, rožinė, pilka

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 25.5x10x7cm Pakuotė: 1pc x plaukų drver turėtojas 1pc x įdiegti klijai lipdukas Pastaba: 1. Matavimo elemento gulėti ant stalo, gali sukelti nedidelis skirtumas 2. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti slightiy skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą kai fotografavimo.Dėkojame už jūsų understandingl

FQA

Q:ar Yra nuolaida už didelius užsakymus?

A:Jei jūs atliekate daug, kad pas mus per tam tikrą laikotarpį, mes išsiųsti prekes kartu ir suteiks jums nuolaidą kainą.

Klausimas:Ar pritariate, kad kiti pristatymo variantai?

A:Taip, mes teikiame Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, Cainiao Super Ekonomiką, ePacket, www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu

Klausimas:Ar pritariate, kad lašas laivybos?

A:Taip, mes paramos lašas laivybos.Jums tik reikia patvirtinti informaciją

Klausimas:Kodėl yra logistikos taip lėtai?

A:iš Tiesų, tai ne taip greitai, kaip DHL, "fedex", nes visi mūsų produktai yra mažos maržos ir nemokamas pristatymas paslaugų daugeliui šalių, kurios yra nuostolis, kai kuriose šalyse turi būti sąžiningas, bet manau, kad logistika yra ne lėtai ir gali stebėti, kai informacija eina.

Transportas

1. Po apmokėjimo, dėl inventorizacijos padėtį ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekių iš mūsų pirmą sandėlis, už greitą pristatymą, mes kruopščiai parengti prekes jums apie 1-5 dienų.Apskritai, pristatymo laikas yra apie 5-60 dienų, ir net ilgiau, laivų iš tolimų ar neišsivysčiusių šalių.

2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3. Tranzito laikas paslaugą teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per šventes.

4. Sekimo informacija bus teikiama per 2-5 darbo dienas po siuntos (kai nemokamai logistikos neturi stebėjimo informaciją).Jei jūs vis dar gauna prekes, kai pristatymo terminas artėja prie pabaigos, prašome susisiekti su mumis pratęsti prekių pristatymo terminas jums.

5.Jei jums nereikia gauti prekes per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grąžinamosios išmokos

1.Gavus prekes, jei pastebėsite kokių nors problemų su prekių, nedelsdami susisiekite su mumis ir pateikti mums su pakankamai įrodymų. (patarimas: kai atidarant pakuotę, įrašyti atidarytuose video.) Jei produktas yra tikrai sugadintas, prašome nufotografuoti ir atsiųsti jį į mūsų elektroninio pašto ar interneto pokalbių su mumis susisiekti.Mes suteiksime jums su sprendimų ar kompensacijos.

2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinimas prekių po 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos.Jei jūs turite duomenis, kad daugiau nei 7 dienas, jums bus apsvarstyti, naudojant jį, ir mes negalime grąžinti jums pinigus ar pakeisti.

3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

4. Gavęs pradinę būseną ir pakavimo jūsų grąžintas prekes, kurių visos sudedamosios dalys ir reikmenys, mes grąžinsime jums visą pirkimo sumą.

5. Jei prekės atvykti į savo vietą ir jums nereikia pasiimti juos, jis bus grąžintas į jav.Po prekių gavimo, mes grąžinsime ar re-paštas jas jums, kaip reikalaujama (jums bus atsakingi už grąžinimo ir siuntimo mokesčių).

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina mūsų produktus, mes būsime dėkingi už jūsų penkių žvaigždučių atsiliepimų.Mes jums tą pačią penkių žvaigždučių atsiliepimų.Tačiau, jei turite kokių nors problemų su prekės gausite, mes norėtume, kad jūs susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą.Mes suteiksime jums keletą puikių sprendimų.

Žymos: lentynos dušo, šukos saugojimas, plaukų džiovintuvas turėtojas, vyrai stalčiuko, akių organizatorius dušo, Vonios lentyna, žodžiu pet, swirl plaukų džiovintuvas, paravan vonios kambarys saugojimas, grohe dušo stovas

Feature5 Nėra lengva patekti
Feature4 Kūrybos dekoro jūsų namuose
Pakuotė Kita
Modelio Numeris vonios kambarys saugojimas
Feature1 Patvarus ir Praktiškas
Nėra. Pakopų Vieną
Medžiaga PP
Feature2 100% brand new ir aukštos kokybės
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 Mielas ir Mada
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Funkcija vonios kambarys saugojimas
spalva Rožinė,Pilka,mėlyna,Vonios kambarys, Saugojimo
Feature6 Pakabinti kablys ant sienos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų