Visas Veidas Apsaugoti Anti seilių Stabdžių Putų Dangos Dulkėms Saugos Skydas Priemonė Išvalyti Veido Kaukė Apsaugo Akių apsauginiai Akiniai

€3.25

€5.43

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pardavimo punktuose:

* Keičiami aktyvios anglies filtrai pašalina per labiausiai , dūmai, žiedadulkės, migla, cheminių medžiagų, ir kt.Ši kaukė padės jums kvėpavimą, švaresnę, sveikesnę.

* Ausies kilpos yra lengva sureguliuokite taip, kad kaukė gali puikiai per savo nosį ir burną.Dydis gali būti pakoreguoti, kad atitiktų dauguma žmonių galvutės tipas.

* Yra nosies klipas gali būti formuojama padidinti kaukė sandarinimo efektas, ir išvengti rūką, akiniai, kai kvėpavimas.

* Šis respiratorius gali būti naudojamos, jei norite apsaugoti save nuo žalingų dalelių, , transporto priemonių išmetamųjų dujų, medienos, žiedadulkių alergijos, ir dūmus.Idealiai tinka žmonėms, kuriems gresia kvėpavimo takų ligomis, gyvenantys arba keliaujantys į tas vietas, kuriose aukštas užterštumas / dūmų lygiai.

* Kaukė lukštais gali būti plaunami, kai jie gauti purvinas ir filtrai yra keičiami.

* Unikalus dizainas, dvigubo sluoksnio apsauga: akių apsauga dalis yra nuimama , kurie gali būti naudojami kaip įprastas apsauga.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Žymos: atstumti, kaukė sparta, ffp2 kaukė, kaukė burną, vyšnių žiedų foto fonas, padengti dėl paso, ffp3 kaukė, goggl, stabdžių skristi gaudyklė, putų slidinėjimo akiniai

Elemento Tipas Kaukės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Veido Kaukė kaukė filtras facemask
Prekės Pavadinimas LISM
veido kaukės oro tarša Plaunamas Daugkartinis
Kilmės Žemyninė Kinija
Kaukę Nuo Dulkių. Dviračių Kaukė
Lytis Unisex
Apsaugos klasė NĖRA
Saugos standartas NĖRA
kvėpuojantis kaukė Vėjo apsauga nuo dulkių apsaugančius nuo saulės
respiratorių mascarillas de proteccion

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų