PX6 Android 9.0 Tesla Ekrano Automobilio Multimedia DVD Grotuvas Jeep Grand Cherokee 2010-2020 metų GPS Navigacijos Auto Stereo Galvos Vienetas

€507.98

€715.47

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Android 9.0 4+64G Automobilinis DVD Multimedija grotuvas

Tinka Jeep Grand Cherokee 2010-2020 M. 1, Paramos vairas kontrolės 2, Paramos automatinio parkavimo funkcija, 3, Paramos sėdynės šildymo funkcija 4, Paramos stiprintuvo 5, Po įdiegimo, oro kondicionavimo informacija bus rodoma.Taip pat galite valdyti ekrane.Kt.

Sistema:Android 9.0

1.Android 9.0 = 4GB RAM 32 GB ROM DSP su carplay PX6 6Core 2.Android 9.0 = 4GB RAM 64GB ROM DSP su carplay PX6 6Core 3.Android 9.0 = 4GB RAM 128 GB ROM DSP su carplay PX6 6Core

Apie CPU: PX6 RX3399 Funkcijų

-Didelis.Mažoji architektūra: dual-core Cortex-A72 + quad-core Cortex-A53 architektūra, 64-bitų -Pagrindinis dažnis viršija 1.8 GHz RK3399 tai GPU naudoja quad-core arm naujos kartos high-end vaizdo procesorius, Mali-T860, kuri apima daugiau pralaidumo suspaudimo technologijas: tokias kaip " pažangi superposition, ASTC, vietos pikselių saugojimo ir pan., ir taip pat palaiko daugiau grafikos ir kompiuterių sąsajas.Bendras veikimas yra 45 proc. didesnis nei ankstesnės kartos.

Daugiau Funkcijų

1.Built-in carplay 2.Balso kontrolė 3.Custom App 4.HDMI Sąsaja 5.360 Kamera (optinal) 6.Bluetooth 5.0 Lossless Garso Kokybė 7.Multi-ekranas Sąveika 8.HAINAUT 9.Android Auto 10.PX6 ;RK3399CPU 11. Remti HD 1080P+ " Parama Lossless muzikos 12. Built-in Wifi / palaiko 3G/4G Tinklo 13. Parama Android App atsisiųsti ir Google play store 14. Capacitive Multi-touch " ekranas / Rezoliucija HD 1280*780 IPS Ekranas 15. GPS Navigacija 16.Vaizdo Palaikymas: WMV(VC1 Kodas), AVI(H. 264, MPEG4,Xvid, WMV),MP4 (H. 263, H. 264, MPEG4), MPG(MPEG-2),M4V(H. 264, MPEG4) 17.Bluetooth Palaiko Visų Markių Mobiliųjų Telefonų,Telefonų Knygos Įvestis,Atkuriant Muziką,Palaiko Vardo Paieška Pagal A-Z 18.Savybės DSP : gali pagerinti automobilių garso, pagerinti garso kokybę, palaikymo 3D erdviniu garsu.KAIP lustas buvo pastatytas-šioje temoje

Pasirinktinai:

1.Paramos DVR Funkcija :Parama DVR priekyje,tai leis jūsų kelionę daugiau saugumo. 2.Paramos DAB Išorinio Imtuvo (Veikia Toush Screen) 3.OBD Paramos OBD II, Automobilių diagnostikos įrankis,jūs galite sužinoti savo automobilio būklės ir bet kur.galite nusipirkti OBD raktą iš jav 4.Paramos TV:gali palaikyti DVB-T2/ISDB-T,su mūsų DVB-T2/ISDB-T box ir jungtis,gali veikti mūsų automobilių DVD ekranas 5.Paramos galinio vaizdo kamerą,kai jums sustabdyti automobilio, ji veiks automatiškai,tai gali rodyti revering kelio.

Apie diegimo instrukcijas

Tai plug-and-play " įrenginio, tačiau mes rekomenduojame, kad jums rasti vietos profesionalūs montuotojai ar automobilį, A&V parduotuvėje, įdiegti mūsų įrangą savo automobilį, todėl jūs galite išvengti žalos savo skydelio ir priimančiosios pati.Žinoma, jei jums reikia bet kokią paramą, jūs galite laisvai susisiekti su mumis.Jei nesate tikras, ar ji tinka jūsų automobiliui, prašome palikti savo automobilio duomenis.

Praktiška ir patogu tinklo funkcijos

Built-in Car-Žaisti

Ką gali Automobilis-Žaisti daryti? 1:Siri: Jūs galite bendrauti su automobiliu per "Siri", pasakyti, automobilis, ką daryti toliau, klausytis sistema transliacijos gauta informacija apie mobilųjį telefoną ir naudoti balso diktavimo reaguoti. 2:Jutiklinis Ekranas: automobilis, kuris iš dalies remia Automobilių-Žaisti bus įrengta jutiklinį ekraną, kuris gali įjungti arba išjungti programomis gana paprasta, pradiniame ekrane. 3:Fizinės klaviatūros Klavišai: Automobilis su fizinės klaviatūros klavišai-tai vienas iš būdų, kaip kontroliuoti Automobilį-Žaisti.Garsumo valdiklį ir sekti pokyčių kontrolės nepastebimai integruota.

Bluetooth 5.0

Lossless Garso Kokybė Naudotis telefonų knyga, skambučių logsearch sutartis su karčiais ar nariams, kad rankas nemokamai skambinti ekranas neatsakytus skambučius užsakymą porą cod ir klausytis "Bluetooth" muzikos.

Puikus originalus vairas kontrolės

UI Sąsaja

Speciali vartotojo SĄSAJA, galima išskirti iš universaliųjų UI ,lengva touch UI dizainas leidžia vairuotojui valdyti vieneto lengvai ir patogiai ant kelių.

Išorinių įrenginių funkcija ir konfigūracija

Built-in GPS Navigacija

Parama internetu ir off-line navi programos, tokios kaip "Google" žemėlapis, igo žemėlapio, palaikymo 3D Žemėlapius ir nurodymų balsu.Mes siūlome nemokamas lifetime map updates. (Paramos radijo/Bluetooth/USB/SD atkūrimo metu navigacija).Naujausius žemėlapius duomenis 45 Rytų ir Vakarų Europos šalių ir LV duomenų Bazėje.Pastaba: Mes taip pat turime GPS žemėlapiai, JAV ,Kanada, Izraelis, Australija, Naujoji Zelandija ,jungtiniai arabų emyratai ir Afrikos Šalių.

Žymos: 3 modelis, "bluetooth" automobilio radijo, auto "bluetooth" radijo, 2 din stereo imtuvas, jeep wrangler, 4k tv, cherokee kl, 2 din "android" radijas, smartphon, "android" automobilių

OSD Kalba Vietnamo
Specialios Funkcijos TV
Operacinės Sistemos Android 9.0
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis DŽIPAS
Medžiagos Tipas SBS
Sertifikavimo EEĮ atliekos
Radijo, gps navigacijos Paramos WIFI+DSP+DAB+OBD
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Dydis 12"
Jeep Modelis Grand Cherokee
"Google play store Parama
veidrodis nuorodą
Grand Cherokee Metai 2015 m.
TF/Micro SD Lizdas 2
Rezoliucija 1280*780
Radijo RDS
PROGRAMOS
Modelio Pavadinimas ZW -HC12TS
Automobilio Radijas
Automobilio dvd grotuvas gps Už " Jeep Grand Cherokee 2010-2020 M.
Prekės Svoris 5kg
Sąsaja
Ekranas
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Galia 4*60W
Automobiliu GPS Navi", skirtas
Paramos telefonu ir telefonų knyga
Vairas kontrolės Paramos puikiai
Elemento Dydis 12.0 COLIŲ
paramos radijo juosta recorde Už " Jeep Grand Cherokee 2010-2020 M.
ROM 64G
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas Aotsr
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Din Vienas Din
RAM 4G
Max Išorinė Atmintis 64G
Android 9.0 4GB RAM32/ 64GB ROM

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų