Medvilnės Skalbiniai Lankstymo Laikymo Krepšiai, vaikų žaislai organizatorius Drabužius ir įvairenybės talpinimo Kabineto saugojimo krepšys Skalbinių Krepšį

€4.55

€6.50

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę į Tanhanum parduotuvė

Mes paramos dropshipping, kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti daugiau informacijos -------(drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.)

☞ Mes paramos lašas laivybos Ir Didmeninės

☞ lašas laivybos Užsakymas Bus Išsiųsti Per 24 Valandas.Prašome palikti pranešimą pagal jūsų užsakymą

☞ lašas laivybos Nėra sąskaitos Faktūros Ar Bet kokia pateikta Informacija. ☞ drop-pristatymas klientui, mes teikiame jums su produkto nuotraukos. ☞ Apie produktą: Didmeninė klientai gali pritaikyti logotipų ir pritaikyti bet kokio modelio, arba Bet kurio Dydžio, Jeigu jus domina ši, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Laukiu jūsų prisijungti prie mūsų!

Jei turite kokių nors klausimų, Prašome nedvejodami susisiekite su manimi ir mes mielai jums padėti.Ačiū!

✅katijoninės Audinio, Poliesterio Mišinys ✅Tvarkyti ir Declutter -HAOJIANXUAN tai, Sulankstomas Saugojimo Konteinerius daro ką lengva rasti.Naudoti, tvarkyti ir saugoti vaikų žaislų, knygų ir žurnalų, failus, skalbykla, reikmenys ir daug daugiau! ✅Mados ir Tvirtas - Rungtynių interjero Puošimas, bet kokio namų ar biuro.Protingai etiketė kiekvieną dėžę su sąlyga, styginių ir žymą su mūsų "PASIDARYK pats" rinkinys.Individualizuoti savo dėžę su stilių, kuris atitinka bet kokį Dekoro! ✅Tvirtas ir Patvarus - Sandėliavimo dėžės, pagaminti iš patraukli drobės su interjero pamušalas.Mūsų aruoduose yra pagaminti iš Katijoninės Audinio, kuris yra tvirtesnes nei Poliesterio audinio, kuris daug kitų sulankstomas dėžes naudoja.Daug daugiau Tvirtas išlaiko savo formą, kai atsistojus.Įsiūtas rankenos leidžia lengvai skaidrę ir ištraukti iš lentynos, sectionals, spintos, ar tarnyba.Nauja versija su papildoma MDF (Vidutinio Tankio Mpp) bazinė paramos padaryti dėžes daugiau įmonė!Puikus organizacinė priemonė. ✅Turtinga Dydžio – didesnės dydis S M L leidžia daugiau saugojimo.Didesnis nei dauguma sulankstomos dėžės leidžia judėti daugiau ir laikyti daugiau. ✅Puiki Dovana Idėja - nesvarbu, Ar tai namas atšilimas dovaną, kuri atitiktų iškalbingas, prašmatnus, praktinių namų, arba studentai, gyvenantys dorms su ribota erdve.Mūsų išardomi saugojimo dėžės tinka sąskaitą ir dekoro!

DYDIS (Vienetas: CM)

Prašome Atkreipti Dėmesį,:

1. Prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Dėl apšvietimo ir rodyti, ten bus šiek tiek spalvų skirtumas , prašome suprasti,

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis!mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Prašome atkreipti dėmesį, kad: spalvos audiniu dėžutės viduje yra vežamos atsitiktinai.Jei jis negali būti priimtas, prašome nedėkite užsakymo.

Žymos: ekologinio, skalbinių krepšį, izgara, krepšių saugojimo, bin šiukšlių, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, fitnes drabužių saugojimo, wardrob, ika saugojimas, lauke storag, krepšys ekologinio

Produktas Drabužių Organizatorius
Prekės Pavadinimas haojianxuan
Apkrovos 10kg
Naudoti Įvairenybės
Tipas Dėklai & Dėžes
Funkcija Eco-Friendly
Formos Aikštė
Technics Blizgus
Modelio Numeris laikymo dėžutė
Medžiaga Lino audinys
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa 18L
Specifikacija see fig
Stilius Modernus
Grotelės Kiekis žr

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų