Stačiakampis Įrengtas Ruožas Spandex Stalo Dangtis Staltiesė Lycra Ilgai Baras Staltiesė Viešbučio Įvykis Šalies Apdaila

€19.92

€23.71

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pavadinimas:Ruožas Spandex Lentelė Padengti Medžiaga:lycra spandex medžiaga 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Spalvų: Raudonos,Vyno Raudonos,Žalios, 20 spalvas pasirinkti Dydį:4ft-122x60x76cm 5ft-152x75x76cm 6ft-183x7x76cm 8ft-243x76x76cm galime pritaikyti dydį pagal jūsų poreikį.Pastaba:paveikslėlis rodo, yra 6ft-183x76x75cm Jei jums reikia kitos spalvos, prašome pranešti mums.Savybės: Lengvai galima skalbti ir lyginti.Socio-draugiškus produktus.Pakenčiamas plauti ir raukšlių nemokamai.Geras touch jausmas.Plačiai naudojami vestuvių, paries, švenčių ar kitų ypatingų įvykių.

1. Apie spalvų: Visos prekės yra paimti natūra.Bet šaudymo šviesos, kampas, ir stebėti parametrus ir kiti veiksniai gali sukelti buvimas tam tikra spalva, nuotraukose, ne kokybės problema, prašome vyrauja natūra, ačiū! 2. Apie dydį: Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu,tai yra normalus reiškinys, dėl matavimo klaidų, paprastai, matavimų paklaida yra 1-3 cm,tikiuosi, kad jūs jį supras! 3. Apie tarifų: Visi mūsų kaina nėra sudarant muitų tarifų, laivybos krovinių, tai tiesiog transporto mokestį, tarifas yra kaltinamas savo šalies Užsakymą iš importuotojo, ir kiekvienos šalies Custom Taisyklė yra kitokie, Jei turite tarifų, jums reikia mokėti ją sau, tikiuosi, kad jums sužinoti apie tai!

. Brokuotos prekės turi būti grąžinamos per 7 darbo dienas nuo prekių pristatymo terminas.

. Tik sugedusį elementą, gali būti siūlomi keitimo ar pakeisti.

. Prašome įsitikinkite, kad išlaikyti originalią pakuotę grąžinti.

. Pirkėjas turėtų mokėti, laivybos mokestis grąžinti bet kurioje situacijoje, išskyrus mūsų kaltes.

. Mes neatsakome į pirkėjo bet kokios žalos ir nuostolių nei užsakymo suma, kad pirkėjas faktiškai sumokėjo mums.

. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Žymos: staltiesė pvc, padengti tabl, medžiaga pvc lentelės, staltiesė atspari vandeniui, šventinė vestuvių papuošalai, baras staltiesė turas, vestuvių šilko staltiesė, stalo staltiesė, silicio staltiesė, vestuvių dekoravimas palapinė

Formos Stačiakampis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga 100% Poliesteris
Dydis 55-WERR92ER
Prekės Pavadinimas SHENGXuntex
Technics Audiniai
Modelio Tipas Kietas
Naudoti Vestuvės
Funkcija Atsparus vandeniui
modelis Paprastas Dažyti
Stilius Europa
Modelio Numeris 002SPANDE-12

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų