Berniukų drabužiai sportinis kostiumas atsitiktinis berniukai drabužių rinkiniai 2019 m. rudenį laiškas du gabalus vaikų drabužių rinkinys vaikams tracksuit drabužiai

€9.02

€18.40

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba:

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Apie Muitus

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

vežimas

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje

3. APO/FPO/DAP Pristatymas

Atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.JAV teritorijų, prašome palikti komentarą, kai jūsų užsakymo pateikimo.Pavyzdžiui, jei jums buvo Guamas, Puerto Rikas, galėtumėte nurodyti, Guamas, Puerto Rikas šalies dalyje.Klientai iš Brazilijos turėtų palikti pranešimą teikti mums savo 11 skaitmenų CPF kaip jūsų užsakymą reikia.

Žymos: drabužių infanties berniukai, tiktok drabužiai berniukams, kostiumas moterims, drrsses vaikai, detox foot spa, nemokamas pristatymas objektų doleris, tracksuit moterims, mergina, megztinis ni, berniukas vaikas

Prekės Pavadinimas siddons
Uždaryti Tipas Megztinis
Rankovės Stilius Reguliariai
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas kailis
Apykaklės O-Kaklo
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris Vaikų pavasario drabužių
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Stilius Aktyvus
Modelio Tipas Laiškas
Elemento Tipas Rinkiniai
Medžiaga Poliesteris
Lytis BERNIUKAI

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų