Android 9.0 4G+64G 4G Net+WIFI 2Din Automobilio Radijo Multimedia Vaizdo Grotuvas " Hyundai Elantra 6 2016-2018 Navigacijos GPS DSP DSP IPS

€82.32

€139.54

-41 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Numatytasis rėmo atsiuntė ELANTRA 2016-2018 (kairėje paveikslėlio pusėje), jei jums reikia ELANTRA 2018-2020, prašome susisiekti su mumis

★ Tinka jūsų automobiliui?

1. Patikrinti atitinkamą modelį ir metus, produkto ir automobilių

2. Palyginti montavimo padėtį produktą su automobilių, kad reikia atnaujinti

3. Patikrinkite, ar produktas maitinimo kabelis sąsaja tinka jūsų automobilį (pastaba: ne visos sąsajos originalių automobilių reikia būti prijungtas)

4. Jei jūs vis dar negaliu teisėjas, prašome siųsti mums originalus automobilio radijo montavimo vieta (front) vaizdo ir originalaus radijo atgal sąsaja nuotrauką su mumis

Reaguojant į šią problemą, prasta ryšio kokybė, integruotas mikrofonas radijo, kad T3L/T9 radijo ateina su RCA laidą ir išorinį mikrofoną, kad paramos prijungti išorinį mikrofoną, siekiant užtikrinti kokybę skambinti

PS:

Parama prijungti žemų dažnių garsiakalbis

MIC sąsaja yra 2,5 mm

Jei norite naudoti kai kurių programų, pavyzdžiui, "Yandex" žemėlapio ar kitų dažnų atnaujinimų, kurie užima daug atminties, rekomenduojama įsigyti veikia atminties versija, daugiau nei 2GB gauti sklandžiau, kuris yra, kodėl kai kurie seni "Android" telefonai vis pakimba

Palaiko Dauguma Kalbų visame Pasaulyje English русский 한국어 عربي עברית 日本語 ir t.t

Develuck automobilio radijo palaiko beveik visų pasaulio kalbų, jei jums reikia mums keisti kalbą, kuria jūs prieš siunčiant, prašome palikti žinutę užsakymo

Patarimas: Jūs galite spustelėti nuorodą žemiau, norėdami peržiūrėti visų palaikomų kalbų Develuck automobilio radijo.

>>365 dienų garantija + įrengimo instrukcijos + internetinės nuorodos

Nekilnojamojo Android 9.0 sistema, paramos paraiškos pateikimo padalinti ekraną, kad jūsų naudoti daugiau patogus, parama, daugiau, naujausias programas.

Naujausias technologijas, naudojant pažangias Android navigacijos sprendimai, palaiko daugiau pasirinktinius parametrus ir atveria daugiau galimybių vartotojams.

Palyginti su originaliu automobilio, ekranas yra didesnis, spalvos yra labiau ryškus, ir ji palaiko žiūrint iš įvairių kampų.Naujas rėmas pagamintas pagal originalų automobilį, kuris puikiai savo automobilį, ir yra lengva įdiegti.

Pagrindinė naudoja žemėlapis navigacija kairėje ekrano, ir pilotas, arba galinis vaiku (video išvestis) laikrodžiai mėgstamas TV programa, dešinėje ekrano.

Paramos padalinti ekraną, bet 2 kartus, derinant bus.

Paramos vaizdo ir DVR taikymas kintamų Lange tinkinti vaizdo pozicija ir padaryti savo vairavimo patirtį, pilnas cool spalvos.

Paramos galinio vaizdo produkcijos, automobilis vis dar atitiktų pramogų poreikių vaikų galiniai atsižvelgiant į vairuotojo.

Naujausia andriod 9.0 4 branduolių sistemą, remti 1GB RAM + 16GB ROM ir 2GB RAM + 32GB ROM neprivaloma, mes ir toliau pradėti daugiau galingos mašinos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvę Gauti pranešimus apie naujų produktų.

Numatytasis built-in koregavimas yra 12EQ (iki 48EQ), garso surround galima nustatyti tuo pačiu metu, leidžia jums pasinerti į nuostabų muzikos.

Palaiko beveik visus map programas

Prieš siųsdami savo mėgstamiausių produktų, mes įdiegti naujausi neprisijungęs žemėlapis jūsų šalį

jums, ir žemėlapis bus reguliariai atnaujinama.Žinoma, jūs taip pat gali pasirinkti naudoti internete žemėlapiai.

Palaiko atvirkštinė ekranas

Kai automobilis yra priešinga režimas, radijo, galės iš karto pereiti į ekraną galinėje automobilio, siekiant užtikrinti jūsų vairavimo saugumą.

Jei neturite originalus kameros, jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Palaiko ryšį su ADAS DVR

ADAS DVR turi daug built-in pagalbines vairavimo technologijas, įdėjimas aukštos kokybės TF atminties kortelę įrašyti kiekvieną akimirką jūsų vairavimas.

Vis daugiau ir daugiau nacionalinės automobilių gamybos standartai reikalauja, kad transporto priemonėse turi būti įrengta padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai.Svarbu padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai gali būti vertinamas.Spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami pirkti padangų slėgio signalizacijos įrenginys, prijungti radijo ir atsiliepimų jūsų padangų būklę realiuoju laiku.

"Bluetooth" ryšys, interneto ryšys "Bluetooth" telefono, integruotas mikrofonas radijo, net jei aplinka yra triukšminga, radijas palaiko išorinio mikrofono jungtis, kuri vis dar gali garantuoti, jūsų skambučio kokybė.

Žymos: dėžutė ip tv, automobilio radijas, elantra 2017 skelbimų, autobusų elantra, paramos hyundai, dsp procesorius, i40, 2 din "android" radijas, hyundai hb20, 2din android radijas

Hyundai Modelis Elantra
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "HYUNDAI"
Prijungti USB ADAS DVR
Įskaitant Kadrą
Elemento Dydis 22cm*13cm*5cm
Ekrano Dydis 9"
Rezoliucija 1024*600
TF/Micro SD Lizdas 2
Įtampa 12V
Specialios Funkcijos TV
RAM 4G
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Originalus Automobilinis Vaizdo Kamera
Galia 12V
Tinka modeliams
Din Dvigubas Din
Sąsaja USB
Padalinti Ekraną, Pareigos
Prekės Pavadinimas Threesome
Vaizdo Išvesties funkcija
OSD Kalba Vietnamo
Įskaitant CANBUS
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Originalus Vairas Kontrolė
RAM ATMINTIS ROM
ROM 4G
Prekės Svoris 1.7kg
Sertifikavimo NĖRA
T6 "Android" Sistema
Prijunkite išorinį mikrofoną
Max Išorinė Atmintis 64G
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Elantra Metų 2015 m.
Modelio Pavadinimas Android 8.1 player
Kilmės KN(Kilmės)
Operacinės Sistemos Android 8.1

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų