Lauko Silikono Peilis Stiklo Valytuvas Su Silikono Ašmenys Vonios Kambarys / Virtuvė / Automobilių Stiklo Valymo Šepetys Su Paramos Kablys

€7.90

€11.28

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

Meterial:Silicio, geležies

Spalva:Juoda/pilka

Dydis:21*16*3cm

Kiekis:1 VNT

Būklė:nauja

Grynasis svoris:200g

Aprašymas:

1. Disko dizainas įkvėptas prekinis, galinis stiklo valytuvas suteikia sklandų ir atsparumas-nemokamai slydimo ir įbrėžimams nemokamai džiovinimo.

2. Mes turime įrengta, tai silikono ašmenys be silikono dėmių, kad būtų galima lengvai valyti vandens lašelių ir nepalieka jokių pėdsakų.

3. Ši dušo sulčiaspaudė yra pagamintas iš patvaraus silikono, ne pigaus plastiko.Pelėsių įrodymas, ir labai patvarus naudoti.

4. Lengva valyti: silikono lakštų bus galima susisiekti su valymo paviršiaus, veiksmingai pašalina vandens ir muilo plėvelė lengvai ir greitai.

5. Komfortas, sukibimas su šlapia danga: Su neslidžia rankena suteikia papildomą komfortą ir ergonomika, lengva laikyti ir valdyti, kad sudėtingiausiose vietose.

6. Daugkartinio naudojimo: stiklo dušo sulčiaspaudė gali švaraus vandens lašeliai iš bet kokio plokščio lygaus paviršiaus, lengvai ir greitai.Puikiai tinka vonios sienelės, muiluotu dušo durys, plytelių, paviršių, aprasojęs veidrodžiai ir sklandų automobilio langus.

Dydis:

21*16*3cm

Paketas apima:

1*Silikono peilis

1*Kablys

Pastabos:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai.

2.Prašome leisti 1-3 mm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos: kucharską virtuvė, mentelė ir šluotelė, vonios kambarys puodelio laikiklis, stiklo dantų šepetėlis, kablys veidrodis, mentele šluotelė, grandiklis, dušo, torto mentele, stiklo valikliu gumos, Vonios puodelio laikiklis

Dydis M
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
Prekės Pavadinimas ciklo zona

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų