Navceker DP HDMI Kabelis 4K 30Hz DP HDMI Adapteris DisplayPort " Display Port Male Vyrų Konverteris, skirtas MacBook Air, Dell Monitorius

€7.88

€20.74

-62 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome norite pridėti į krepšelį arba įtraukti į Parankinius,Staigmena kuponai laukia jūsų ekstraktas,

daugiau rafinuotas mažų dovanų, nemokamai, siųsti, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Jei jums sekti mūsų parduotuvėje ir tapti mūsų gerbėjų, jūs galite gauti papildomą 5% nuolaidą, kai paskirta produktų.Navceker DP HDMI Kabelis 4K 60Hz DP HDMI Adapteris DisplayPort " Display Port Male Vyrų Konverteris, skirtas MacBook Air, Dell Monitorius

Aprašymas:

ZZZH-DH20,Navceker DISPLAYPORT į HDMI Male Vyrų 4K@30Hz Kabelis, Navceker DisplayPort į HDMI Kabelis - Juodas yra skirtos prijungti įrengta "DisplayPort" kompiuterinių sistemų HDMI įrengti monitoriai, numatant optimalią vaizdo kokybę ir iki 4K@30Hz(3840*2160@30Hz) HDTV ar KOMPIUTERIO grafikos.Tai ekonomiškas sprendimas, leidžiantis jūsų DisplayPort kompiuteris dirbti su HDMI, display, verslo, namuose, pramogos, konferencijų salės, ir daugiau.

Savybės:

Puikios Kokybės:

· PUIKUS DĖŽĖ: Navceker 4K DisplayPort į HDMI 6 Metrų Laidas naudoja geriau chip tirpalo ir profesinės kelis ekranavimas dėl instaneous ir tikslių duomenų transliavimas.

· GERESNIS STABILUMAS - Built-in advanced IC chip konvertuoja "DisplayPort" signalą į HDMI signalą; Tai NE bi-directional konverteris ir negali perduoti signalus iš HDMI DisplayPort"

· NEĮTIKĖTINŲ REZULTATŲ - Į DisplayPort male HDMI Male keitiklis palaiko rezoliuciją iki 3840*2160@30Hz, įskaitant 4kx2k@30Hz,1080p Full HD 720p, 1600 x 1200, 1280 x 1024 aukštos raiškos monitorių ar projektorių, palaiko nepriekaištingą garso pass-thru už nesuspaustų skaitmeninio 7.1, 5.1 ir 2 kanalų; paauksuoto "DisplayPort" jungtis atspari korozijai ir dilimui ir pagerinti signalo perdavimo veiklą; Suformuoti ištraukimo padidina kabelio patvarumą

· SKLĄSČIAI DIZAINAS: DisplayPort jungtis su skląsčiai suteikia saugų ryšį, skląsčiai pagerins ryšio stabilumą naudojimo.Kai kištuko iš elektros lizdo, spauskite realse mygtuką ir lengvai ištraukti.

· 12 MĖNESIŲ GARANTIJA - Išskirtinis Navceker Besąlygiškai 12 mėnesių Garantija užtikrina ilgalaikę apsaugą jūsų pirkti; Draugiškas ir lengvai pasiekti klientų aptarnavimo išspręsti jūsų problemas laiku

Techniniai duomenys:

- Našumas(nuo vaizdo šaltinio): DisplayPort Male/DP 1.2

- Išėjimo(stebėti): HDMI Male/HDMI 2.0

- Garso Palaikymas: Taip

- Įrengimas: Plug and Play

- Rezoliucija: 3840*2160@30Hz Crystal Clear Vaizdo

· Palaiko rezoliuciją iki 3840 x 2160@30Hz , 1080p Full HD, įskaitant 720p ir 1600x1200 HD monitorių ar projektorių.

Du Režimas prieinamas

· Veidrodis Režimas: Leidžia jūsų atostogų nuotraukas ir mėgstamiausių filmų, todėl daug įdomiau ir maloniau, dideliame ekrane!

· Išplėstas Režimas: Veikia kaip žavesio, už multitasking.Plačiai Naudojimas

· Staliniai ir nešiojamieji kompiuteriai su prieinamas DisplayPort " išvestis, monitorius su HDMI įėjimo.

Pastaba:

· Tai ne dėl montior su "DisplayPort" įvestis, tai uni-directional adapteris.Jei vaizdo šaltinis yra HDMI ir monitoriaus su DisplayPort " įėjimo.Kitas sprendimas, HDMI DisplayPort su išorinio maitinimo įvestis būtina.Žr. lentelėje toliau.

· Mažai jungiamojo stotis nepalaiko DP++ Režimu.jei taip, tai Dar vienas sprendimas, Aktyvus DP HDMI yra būtinas.Žr. lentelėje toliau.

Vienakryptis DP HDMI kabelis

Į Navceker DisplayPort į HDMI laidą siūlo ekonomiškai veiksmingas ir paprastas sprendimas, skirtas sujungti kompiuterio, stalinio, nešiojamojo kompiuterio ar kitų prietaisų su Display Port HDMI Uosto, įrengtas, tokius kaip monitorius, projektorius, ar TELEVIZIJA, puikus sprendimas jūsų pageidaujamą pasirinkimas už besiūlių žaidimų, vaizdo įrašų transliacijos arba pratęsti darbo vietos.

Pastabos:

1. Tai yra Vienakryptis DP HDMI kabelis, nepalaiko HDMI DP.Tai ne Bi-directional.

2. DisplayPort yra kitoks, nei USB.Patikrinkite prievadą jūsų kompiuteryje.

3.Jei naudojate HDMI monitorius/HDMI TV,prašome jums patikrinti HDCP ir EDID iš ekrano,kai yra suderinamumas su specialiųjų hdmi monitorius(pavyzdžiui, " Panasonic TV,atstatymui ekranas),specialiųjų hdmi stebėti tik gali naudoti 1080P ir 4K@30Hz,negali naudoti 4K@60Hz.

Žymos: "mac" kompiuterio monitorių, "macbook air, hdmi cabl, ipod touch, hdmi, vga, stebėti vnt, stebėti, dp hdmi kabelis, dp hdmi, hdmi skaitmeninės kabelinės 4k

Versija DisplayPort 1.2
Funkcija Kaip hdmi2.0-suderinama
Jungtis A DP HDMI Kabelis
Prekės Pavadinimas Navceker
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Juoda DisplayPort į hdmi
Rezoliucija DP HDMI
Sertifikavimo ROHS
Produkto pavadinimas displayport į hdmi kabelis
Modelio Numeris DH20 DP hdmi 4K 30Hz
Ekranas Ne Ekranuoti
Tipas DP/Mini DP Kabeliai
Prašymas DP hdmi konverteris, skirtas "apple TV" Projektorius
Pakavimas Kartoninė Dėžutė
Vaizdo Standartas Displayport į hdmi konverteris
Išorinis Skersmuo 1mm
Pakuotė Taip
Lytis Male-Male
Jungtis B DP HDMI 4K
Komplektacija Paketas 1
Ilgis dp to hdmi adapter
Garantija vienerių metų nemokamas garantinis Displayport"

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų