4m Oro Sandarinimo Nešiojamų Mobilus Oro Kondicionierius Langą, Sandarinimo Priedai

€8.07

€12.05

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės

Karšto Oro Stotelė

Langų sandarinimo nešiojamų oro kondicionierius rinkinys palaiko vėsų orą viduje savo kambarį, efektyviai skleisti karšto oro pro langą.Užkirsti kelią šiltas oras cirkuliuoja savo kambarį, išlaiko savo kambarį kietas ilgiau, ir sutaupyti elektros energijos mokesčiai.

Energijos Nuostolių Mažinimo

Šiame lange antspaudas padeda sumažinti energijos suvartojimą ir sumažinti anglies dvideginio kiekį, kuris yra ypač aukštos vasarą dėl masinio naudojimo, oro kondicionavimo sistema.Užkirsti kelią šiltas oras cirkuliuoja jūsų kambaryje

Patogu ir Praktiška

Jis pagamintas iš tvirtos ir vandeniui atsparus nailono medžiagos, tiesiog kišenė su užtrauktuku tarp lango ir lango rėmo ir gali reguliuoja oro apykaitą, efektyviai ir išlaikyti dėmesį nuo dulkių ir lietaus.Langai gali būti uždaryti lengvai, kai palieka.Nereikia ardyti.

Lengva Instaliacija

Tiesiog taikyti klijų kablys juosta viduje jūsų lango rėmo ir lango pati.Pridėti langą, sandarinimo prie kablio juosta.Tada, atidaryti zip ant lango antspaudas ir vieta jūsų oro kondicionierius žarna pro langą.Pabaigoje, netoli zip sandariai aplink žarna.

Programos

Jis tinka visų nešiojamų oro kondicionierius ir būgninės džiovyklos, Ar langai atidaryti į kairę ar langai atidaryti į dešinę, apačią pakabinti "windows" arba stoglangiai, Langų sandariklis bus atlikti darbą.

Specifikacijos

Tipas: langų sandarinimo

Kiekis: 1 vnt

Medžiaga: nailonas

Spalva: Balta

Ilgis: 4m/13.12 ft

Pakuotė:1* langų sandarinimo

Pastaba:

Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

Prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Žymos: ductless split oro kondicionierius šilumos siurblys, antspaudas vandens, 12 colių ventiliatorius, homebrewing forume, oro kondicionierius reflektoriai, vamzdelis langą, tuščią stiklo, plastiko oro kondicionierius cleaner, oro conditione, ford oro kondicionieriaus kondensatorius

Stilius VIDURŽEMIO jūros
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Maišymo
Modelio Numeris langų sandarinimo
modelis Paprastas Dažyti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų