K&F Koncepcija, Profesionalaus Fotoaparato Kuprinė tinka 15.6" Nešiojamas Didelės Talpos Vandeniui Nailono Fotografijos Krepšys "Nikon " Canon", "Sony"

€96.06

€165.61

-41 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

K&F Koncepcija, Profesionalaus Fotoaparato Kuprinė tinka 15.6" Nešiojamas Didelės Talpos Vandeniui Nailono Fotografijos Krepšys "Nikon " Canon", "Sony"

Savybės

【Talpa Atnaujinti】Išoriniai Matmenys(L*W*H): 11.02"*6.89"*16.93"; Vidaus Matmenys(L*W*H):10.24"*5.12"*16.14" (Maišelio talpa yra apie 25L); Turi 2 VEIDRODINIŲ Fotoaparatų + 6 Lęšių, ir kitos fotografijos reikmenys; Skirta kišenės vykdyti nešiojamas iki 15.6 ". 【Kokybės Medžiagos】Splash proof ir plyšimui atsparaus nailono medžiagos, tvirtas ir patvarus.Unikalus susiuvimo ir saugojimo technologija užtikrina svorį srityse nebus susinervinęs ar neveikiančių; PE valdybos + EPE putų dozatorius,stiprus ir kietas, šoko paramos ir dekompresijos. 【Sustabdyti Sistema】priekinis dirželis galima nešioti ant trikojo,padeda subalansuoti kūno svorį; Kairįjį ir dešinįjį petį,kabo objektyvas vamzdžių arba "flash" paketas,lengva pakeisti ir objektus;Kairės ir dešinės pusės maišo, galite įdėti į virdulys ir skėtis. 【Lengvai Kelionės】Šviežio oro akimis, dirželiai ir ergonomiška gerai kamšalu atgal jus atvėsti ir patogiai; Reguliuojamas krūtinės diržas apsaugo dirželiai stora ant jūsų pečių,sumažinti svorį; Lengvas montavimas ant lygiosiomis-baras langelį lenkiamieji atgal dirželiai ant abiejų pusių. 【Intymi Apsaugos】Super praktiška kuprinė lietaus,anti-purviną anti-dulkių,geriau apsaugoti savo fotoaparatą essentials lauko.(Pastaba: valymo rinkinys audinio spalva siųsti atsitiktinės)

Splashproof ir plyšimui atsparaus nailono medžiagos,

tvirtas ir patvarus.Unikalus siuvimo ir saugojimo technologija užtikrina, kad atraminių srityse nebus susinervinęs ar neveikiančių; PE valdybos + EPE putų skyriklį, stiprus ir kietas, smūgio absorbcija ir dekompresijos.

Išorės matmenys (L * W * H)

11.02 "* 6.89" * 16.93 "; Vidiniai matmenys (L * W * H): 10.24 "* 5.12 "* 16.14 " (maišelio talpa yra apie 25L ); Turi 2 VEIDRODINIŲ fotoaparatų + 6 lęšiai ir kitos fotografijos reikmenys; Skirta kišenės atlikti nešiojamas iki 15.6 "

Šviežio oro akies dirželiai

ergonomiškas gerai kamšalu atgal jus atvėsti ir patogiai; Reguliuojamas krūtinės diržas apsaugo petnešėlėmis, mažina svorį; lengva įdiegti į lauką su lazdele, kurią lenkiamieji juostelės iš abiejų pusių atgal.

Priekyje jungiamąją gali atlikti trikojo

padeda subalansuoti kūno svorį; Kairės ir dešinės rankos, kabo objektyvas vamzdžių arba "flash" paketas, lengva pakeisti ir imtis elementus; kairės ir dešinės pusių krepšys gali būti įdėti virdulys ir skėtis.

Produktų Sąrašą

1*Juoda fotoaparato kuprinė

Žymos: krepšys fotoaparatui lowepro, fotoaparato trikojo, korėjos foto krepšys, vyrai fotoaparato kuprinė, mlitary nešiojamojo kompiuterio kuprinė, objektyvai nikon z, k f koncepcija, žaidimas nešiojamas kompiuteris, vaizdo kamera nikon, krepšys dslr

Prekės Pavadinimas K&F KONCEPCIJA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris KF13.084
Stilius Kuprinės
Medžiaga Nailonas
Naudoti Objektyvo
Tipas Fotoaparatų Dėklai, Krepšiai
Pakuotė Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų