Lauko Poliarizuota Žuvų Akinius, Skrybėlę, Skydeliai, Sporto Įrašai, Kepurės Įrašą Akiniai nuo saulės Žvejybos Dviračių Žygiai Golfo UV400 Akiniai

€5.21

€7.04

-25 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Specifikacija:

Dydis: 138cm pločio

Rėmo medžiaga: nailonas

Lęšių medžiaga: BLSK poliarizuota

100% UV apsauga: UV 400, UVA ir UVB

Savybės:

1. Beisbolo kepurė ir akiniai nuo saulės yra idealus, bet saulėtą dieną.Tinka lauko sporto, žvejybos, golfo, dviračių sportas, išvykos pėsčiomis, bėgimas ir kt.

2. Naujausi beisbolo kepuraitę akiniai nuo saulės rinkinys yra naujas produktas, šio produkto, jo sistemą, galima skaidrių per lizdas nustatyti ir apversti akiniai nuo objektyvo, todėl jūs galite dėvėti akiniai nuo saulės puikiai ir jaustis patogiai.

3. Unikalus dizainas gali būti dėvimi kaip standartas, akiniai nuo saulės, arba gali būti konvertuojamos į papildomą skėtį nuo saulės, kad gali būti tvirtinamos ant bet kokio priekiniai skrybėlę (ie beisbolas bžūp) tik kelias sekundes.

4. Didelio efektyvumo poliarizuota lęšiai gali teikti neprilygstamą aiškumą ir beveik pašalinti akinimo.Idealiai tinka sporto susijusią veiklą, kad reikia tiksliai vizija, o dar pasižyminčios puikiomis apsaugos nuo saulės.

5. Patentuota bauda reketas, skėtį nuo saulės įrašą gali tvirtai nustatyti skėtį nuo saulės, bet padėtis pagal krašto skrybėlę, o tai yra labai paprasta naudoti. -Beveik lengva apversti aukštyn ir žemyn.

6. Jums nereikės nerimauti apie prarasti, pamirštant, arba kenkia jūsų akiniai nuo saulės.Kai jums jų reikia, jie visada ten, pritvirtinkite savo skrybėlę.

Pakuotė:

1× Akiniai nuo saulės

1× Akinius, langą

1 X Valymo Servetėlės

1 x Poliarizuoti bandymo kortelės

Žymos: žuvų tackl, stiklo polar, greitai dviračiu, antikvarinis dviratis, žuvų stiklo, le sport akiniai nuo saulės, akių skydelis, didelis sporto akiniai nuo saulės, colnels akiniai nuo saulės, alavo akiniai nuo saulės

Modelio Numeris žvejybos akiniai nuo saulės
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija UV Apsauga

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų