DEPSTECH Pramonės Borescope 1080P Dvigubo Objektyvo 4.3 IPS Ekranas Endoskopą su 7 Reguliuojamas LED ir 4 Išorės LED Žibintai Užpildyti

€103.73

€159.58

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

---Pagrindinis Bruožas--- 1. 1080P Dvigubo Objektyvo. 2. Atnaujinta 4.3 IPS Ekranas. 3. 16.5 pėdų Ilgio Lankstus ir Patvarus Gyvatė Kabelis. 4. 7 reguliuojamas LED Žibintai ir 4 išorės LED užpildyti žibintai. 5. Paketą, Įskaitant: + profesionalus sunku dėklas; + A 32GB TF kortele; + Magnetas ir kablys žavingas dalykų.

1080P Dvigubo Objektyvo

Šis dvigubas objektyvas endoskopą galima apžiūrėti įvairių 178°, priekyje ir šoninės su ergonomikos dizaino.Priekinio fotoaparato židinio nuotolio yra 3-10cm / 1.2-3.9 ir pusės vaizdo kamera yra 2-6cm / 0.8-2.4.Vienas mygtukas norėdami įjungti priekinį fotoaparatą ir pusės vaizdo kamera, filmavimas nuotraukas iš skirtingų kampo, kaip jums reikia.

7 Reguliuojamas LED Žibintai ir 4 Išorės LED Žibintai Užpildyti

Įrengtas su 7 reguliuojamas LED apšvietimas, kameros patarimas ir 4 išorės LED užpildyti žibintai ant šono.Šio tikrinimo kamera padeda jums aiškiai matyti, kai tikrinantis tamsioje vietoje.Yra trys apšvietimo režimai galite tikrinti įvairiose aplinkose.

16.5 pėdų Ilgio Lankstus ir Patvarus Gyvatė Kabelis

Geriau tikrinti patirtį, mūsų endoskopą yra priimta, pusiau standžios medžiagos kabelis, 16.5 pėdų ilgio, kurį galima sulankstyti į įvairias formas ir pasiekti giliai viduje kontrolės srityse.Be to, programa aviacinio aliuminio lydinio sąsaja yra naudinga išplėsti gyvenimo trukmę tai borescope, ne baimė atsijungimui naudojimo metu.

Atnaujinta 4.3 IPS Ekranas

Su FHD+ ekrano, ši pramonės borescope yra paruoštas naudoti po maitinimui įjungti.Jūs galite žiūrėti realaus laiko vaizdo tiesiogiai 4.3 spalvotas ekranas šią plug ir play endoskopą; 3000mAh didelės talpos suteikia 4-5 valandas nuolatinio darbo.

Naudingi Priedai

Profesionalus sunku dėklas; A 32GB TF kortele ;2 naudingų priedų, gali būti pritvirtinti prie fotoaparato zondas įvairių naudoti-magnetas ir kablys žavingas dalykų

Žymos: žibintai pramonės, borescope dvigubo objektyvo, USB Endoskopą, endoskopą minkštas, plonas vaizdo endoskopą, 5 endoskopą usb, "apple" vaizdo endoskopą, android fotoaparatą endoscop, ekrano endoskopą, "apple ""iphone" endoskopą

Sertifikavimo ROHS
Prekės Pavadinimas DEPSTECH
4 funkcija 7 reguliuojamas LED Žibintai
2 funkcija Ekrano Tikrinimo Endoskopą
Kištuko Tipas ES Plug
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 6 16.5 pėdų Ilgio Lankstus Kabelis Gyvatė
Objektyvo Skersmuo 8,5 mm
Modelio Numeris DS430 dvigubo objektyvo
Funkcija 1 Pramonės ekrano vaizdo kamera
Funkcija 5 + 4 išorės LED žibintai užpildyti
3 funkcija 1080P Dvigubo Objektyvo
Laido Tipas Sunku Vielos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų