Naujo tipo Aukštos kokybės MINI rutulinės sklendės Nerūdijančio plieno 1/8 1/4 3/8 1/2 NPT Moteris vyras SS304 vandens aliejaus rūgšties 2 būdas rutulinis vožtuvas

€4.86

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Naujo tipo Aukštos kokybės MINI rutulinės sklendės Nerūdijančio plieno 1/8 1/4 3/8 1/2 NPT Moteris vyras SS304 vandens aliejaus rūgšties 2 būdas rutulinis vožtuvas

Dydis: 1/8",1/4",3/8",1/2",3/4"

Jei jums reikia kitų dydžių, medžiagų, arba temas , prašome susisiekti su mumis.Medžiaga: nerūdijančio plieno SS304 Taikomas vidutinis: ne koroziją arba koroziją skatinančioje terpėje, pavyzdžiui, naftos, vandens, dujų ir kt. (vandens, tirpiklių, rūgščių, gamtinių dujų, deguonies, vandenilio peroksidas, metano ir etileno).Nominalus slėgis: aplink 6.3 MPA (63 kg)

Siuntos&Mokėjimo:

1. Mes vežamos sklypą 1-3 dienas po to, kai jūs padarė mokėjimo.

Ir šiuos mokėjimo formas yra priimtini, www.dazasvydziomusiai.lt: Kredito kortelę, TT, "Western Union" ir Qiwi piniginės.

2. Vežimas yra nemokamas pristatymas per China post oro paštu, jei pakuotės svoris yra daugiau nei 2 kg arba pakuotės dydis yra didesnis nei 90CM, mes naudosime AVS ir tt, arba laivas su dviejų sklypų ar daugiau sklypų, oro paštu.

3. Instrukcija:svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis.

4. Pristatymo terminas:

1) Transportas išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų.

2) Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaites.

5. Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

6. Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Apie Muitinės:

1. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą arba be sumažėjusios importo muito norma, mes pripažins, kad tai yra "Dovana", su mažesnės vertės, kurios neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

2. Arba galite palikti pranešimą pasakykite mums, kiek mes turėtume pateikti muitinės deklaraciją.Mes esame laimingi, kad jūsų nurodymus.

3. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

4. Tiekėjų nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento jūsų šalyje.

5. Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Garantinis Aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1. Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2. Piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3. Produktų kokybės apdorojimo programa:

1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2) Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Atsiliepimai:

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3. Susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Mes dirbame 6 Dienas per savaitę, nuo 9:00 - 18:30 nuo pirmadienio - šeštadienio Pekino Laiku.

Žymos: 3 būdas nerūdijančio vožtuvas, rutulinis vožtuvas iš nerūdijančio plieno, 3 būdas rutulinis vožtuvas iš nerūdijančio, išleidimo vožtuvas iš nerūdijančio, nerūdijančio plieno valv, 304 rutulinis vožtuvas, vožtuvas vandens čiaupas, oro cilindro vožtuvas, dn25 rutulinis vožtuvas iš nerūdijančio, žarna staklės

Darbinis Slėgis 1.6 MPa~6.4 MPa
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Modelio Numeris Mini Rutulinės Sklendės
Žiniasklaida Vandens
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Galia vadovas
Struktūra Kontrolės
Spaudimas Aukšto Slėgio
Prekės KODAS SS0152
Gamybos medžiagos SS304
Temperatūra Media Aukštos Temperatūros
Oro ,dujų ,naftos ,vandens

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų