Katė Hamakas Langą Poilsio Sėdynės, Ešeriai, Katės Akies Lova Patalpų Katės Miega Patvarus Sunkiųjų Siurbimo Taures Katė Lova

€5.15

€7.35

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

ERDVĖ UŽSKLANDOS - Zona Tech katė hamakas yra sukurta ir praktiškiausias būdas.Ji tik užima minimalų kiekį vietos, tačiau vis tiek suteikia jaukumo ir gražus vaizdas, skirti jūsų katė mėgautis.

DIDELIO Zonoje Tech katė hamakas yra pakankamai didelis, kad tilptų 2 mažos katės tuo pačiu metu arba didelę katę.Tas hamakas ilgis 28.5" ir plotis-15".

KATĖ-DRAUGIŠKA - Zona Tech katė hamakas yra draugiškas prabangių kačių žaisti ir lounge.Tai suteikia nežiūriu įdegio jūsų mažai kačių.

PREMIUM KOKYBĖ - Į Zoną, Tech katė hamakas yra pagaminti su aukščiausios kokybės aplinkos ir pet friendly medžiagų, siekiant užtikrinti maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą už ilgalaikis naudojimas.

PATVARUS - Zona Tech katė hamakas yra įrengtas itin stiprus ir didelis, skirtos 3.5.siurbimo taurės.Lengva prijungti ir gali turėti iki 60 svarų.svoris.

Aprašymas

Zona Tech Naminių Kačių Langą Hamakas - Aukščiausios Kokybės Patvarus Langą Ešeriai Lova Sėdynės Saulės, Maudymosi Hamakas

Tegul jūsų mažylis kačių šeimos gyvūnų turi Komfortu ir Prabanga, o išlaikyti juos Saugiai su Zonoje Tech Naminių Kačių Langą Hamakas.Visiškai Katė-Draugiška.Idealiai tinka jūsų katės žaisti ir lounge aplink su.Jis yra atsparus Vandeniui, orui, patvarus ir Lengva valyti!Zona Tech katė hamakas prioritizes jūsų katė sauga.Pagamintos taip, kad būtų užtikrinti Stabilumo ir Tvirtumo.Sukurta ir praktiškiausias būdas.Ji tik užima minimalų kiekį vietos, tačiau vis tiek suteikia jaukumo ir gražus vaizdas, skirti jūsų katė mėgautis.

Zona Tech katė hamakas yra pagaminti su aukščiausios Kokybės aplinkos ir pet friendly medžiagų, siekiant užtikrinti maksimalų tvirtumą ir Ilgaamžiškumą už ilgalaikis naudojimas.Tas hamakas ilgis 28.5" ir plotis-15", nerūdijančio plieno laido ilgis 23".Įrengta itin stiprus ir didelis, skirtos 3.5.siurbimo taurės.Lengva prijungti ir gali turėti iki 60 svarų.svoris.

Žymos: didelis kačių medis hamakas, didelis kačių lovos, kačių bokštas, lova katė sienos, lauke kačių kraikas, ultimate katė langą hamakas, asmens hamakas katė, lentynos katės langą, katė hamakas, katė hamakas langą

Prekės Pavadinimas faroot
Funkcija Kvėpuojantis
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Pluošto

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų