Himalaya Kristalų Druska Naktį Lempos Dėmės, Medienos Stalo Lempa Druska Naktiniai Žibintai Apšvietimo Luminaria De Mesa Stalas Umbra

€15.78

€20.77

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

HIMALAJŲ DRUSKOS LEMPA Natūralus Rožinis Crystal Rock stiprumą Naktį, Šviesos, 2-3Kgs

Raminantis švyti ir ryškus formų, mūsų Himalajų akmens Druskos Lempos bus stiprinti dekoro, bet kambaryje.Šie gamtos meno kūriniai ne tik atrodo apsvaiginimo, bet yra žinomi už jų didžiulę naudą mūsų savijautai ir sveikatai.

Neutralizuojant Elektro Magnetinio Lauko (EML) mūsų namuose ir biure sukelia daug elektros prietaisų, mes turime aplink mus ir valymo oro su sveikatą stiprinančios jonai, mūsų crystal Rock Druskos Lempos gali sumažinti ore esančių bakterijų viduje ir padidinti mūsų jausmas sveikatingumo.

Sveikatai teikiama nauda, Himalajų Druskos Lempos, Apima:

Idealiai tinka kasdieniam naudojimui, prie televizorių ir kompiuterių, aplink rūkalius, įstaigose su oro kondicionavimo sistema, iš tiesų bet kur, kur jūs norite atkurti arba išsaugoti natūralią oro kokybę.

Dėl savo gražus ir turtingas spalvų, druskos lempos, taip pat naudojama spalvų terapija, aš.e.chromo terapijos.Druskos lempos, taip pat buvo vertinama pagal Feng Shui meno žinovų.

Bio-energetikos terapeutų ir homeopaths Europoje buvo rekomenduojama kristalų druska lempos ilgą laiką, kad padėtų gydyti, alergijų, kvėpavimo sistemai ir kraujo sistemos ligomis.Jie dažnai naudojami reumatas

Kitas išmokas įtraukti tobulinimo Alergijos & Astma Ligoniams, išieškojimo iš ligos, stresas, nerimas, meditacija, grynas oras ir t. t.

Himalajų Druskos Lempos buvo moksliškai įrodyta, kad ištaisyti disbalansą iš aplinkos apsaugos jonai.

Orientaciniai Dydžiai Kiekvienoje Svorio Kategorijoje (Atkreipkite dėmesį,, tai yra tik orientaciniai dydžiai gali skirtis iki kelių centimetrų remiantis tiksli forma lempos):

2Kgs-3Kgs aukštis 18cm plotis 12cm

Komplektą Sudaro:

1x Vertus, Kasama Druska Lempos

1x E14 Vamzdinės Lemputės (nereikia pirkti savo lemputę)

1x JAV PLUG

1x On/Off arba stiprumą

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: lempos tabl, elektros druskos lempos, aplikacijos umbra, girlianda širdies, himalajų rožinė druska, toalhas de mesa, salt shaker, kristalų lempos, abajur mesa, Jaxwang

Baterijos Tipas NĖRA
Yra Baterijų Reikia No
Formos Crystal Druskos Lempos
Yra Baterijomis No
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Korpuso Medžiaga Crystal
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Sertifikavimo ce
Tipas Lavos Lempa
Yra Protingas Prietaisas No
Naudojimas Atostogų
Įtampa 110V
Prekės Pavadinimas Naudoti
Šviesos Šaltinis Crystal Druskos Lempos
Maitinimo Šaltinis AC
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų