24 Porų Vienkartinių Anti-slydimo EVA Putų Šlepetės Šlepetės Šlepetės Pedikiūro Rauginimo Spa Salonas Prekių Putų Flip Flop Atsitiktinių Spalvų

€6.13

€11.16

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

24 Porų Vienkartinių EVA Putų Šlepetė Fifo Spa Pedikiūro Nagų Manikiūro Procedūros Salonas Atsitiktine Spalva

Informacija:

Apima 24 poros iš įvairių spalvų vienkartinės šlepetės, suaugusiųjų dydžio, bet galite supjaustyti juos žemyn vaikams naudoti.

Jie gali apsaugoti savo kojas nuo odos infekcijų, ant grindų paviršių bei suteikia apsaugą nuo mikrobų ant grindų, kartu vaikščioti po metu ar po gydymo.

Pagaminti iš EVA putų medžiagos, minkšta, elastinga, neramus pertraukos, lengvas, mažas dydis, patogu laikyti ir nešiotis.

Galite naudoti šias šlepetes ir namuose savo svečiams aplankyti, labai patogus ir sanitarijos.

Idealiai tinka plaukų salonas, purškimo įdega, Spa, viešbutis, pedikiūro procedūros, idealiai tinka nagų lako programą.

Specifikacija:

Medžiaga: EVA

Dydis: 27 x 11,7 cm/10.63 x 4.61 colių

Storis: 0,3 mm/0.01 colių

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

2. Yra daug spalvų, mes išsiųsti atsitiktiniai.

Pakuotė:

24 porų x Šlepetės

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: putų šlepetė, putų pedikiūro, šlepetė spa, Eva medžiaga, šlepetė spa, nagų šlepetė, eva grožis, vyriškos šlepetės, šaltas ledo, Platformos

Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Medžiaga EVA
Tipas Ranka, Koja Failų
Modelio Numeris EVA Putų Fifo Šlepetės
Dydis 27 x 11.7 cm/10.63 x 4.61 inch

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų