Amžinas Gėlių, Rožių Lokys Mielas Mielas Lėlės Papuošalas Dovanų Rožių Nešti Gėlių Valentino Dienos Dovanos Vestuvių Dekoravimas

€13.09

€22.96

-42 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、1. Rožių iš PE niekada glebti.Puikus dovanos padažu juos mielas, tenka ranka.Žiedlapių niekada išnyks, kuri simbolizuoja tikrąją meilę, kuri niekada blunka.

2、2. Meškiukas rose yra pagrįstas dirbtinės gėlės, formavimo bear-formos dizaino, kuris yra romantiškas ir mielas.Rankų darbo, tikroviška dirbtinės gėlės yra lemta duoti jums dar vienas svarbus staigmena.

3、3. Yra skaidraus plastiko dovanų dėžutėje, kad rungtynes rose lokys.Aukštos kokybės rožių meškiukas yra labai tinka draugei, jubiliejai, gimtadieniai, vestuvės, Valentino Diena ir lyčių visuomenės kartų.

4、4. Tai yra geriausia dovana jubiliejaus, gimtadienio, vestuvių, Valentino Diena, Kalėdos, Mokytojo Dieną, arba bet kokia proga, kad būtų galima užtikrinti šio unikalaus ir brangiausia dovana.

5、5. Dydis išaugo bear - rose lokys, apie 15 cm/40 cm.Mūsų pakuotės sąraše yra apie 15 colių rose lokys ir dovanų dėžutė.

"Aprašymas:

1. Rožių iš PE niekada glebti.Puikus dovanos padažu juos mielas, tenka ranka.Žiedlapių niekada išnyks, kuri simbolizuoja tikrąją meilę, kuri niekada blunka.

2. Meškiukas rose yra pagrįstas dirbtinės gėlės, formavimo bear-formos dizaino, kuris yra romantiškas ir mielas.Rankų darbo, tikroviška dirbtinės gėlės yra lemta duoti jums dar vienas svarbus staigmena.

3. Yra skaidraus plastiko dovanų dėžutėje, kad rungtynes rose lokys.Aukštos kokybės rožių meškiukas yra labai tinka draugei, jubiliejai, gimtadieniai, vestuvės, Valentino Diena ir lyčių visuomenės kartų.

4. Tai yra geriausia dovana jubiliejaus, gimtadienio, vestuvių, Valentino Diena, Kalėdos, Mokytojo Dieną, arba bet kokia proga, kad būtų galima užtikrinti šio unikalaus ir brangiausia dovana.

5. Dydis išaugo bear - rose lokys yra apie 7.8 cm/20 cm.Mūsų pakuotės sąraše yra apie 15 colių rose lokys ir dovanų dėžutė.

Specifikacija:

Pavadinimas: Amžinos Gėlių, Rožių Lokys

Medžiaga: PE

Dydis: apie 20cm/7.87 į

Pakavimo Sąrašas:

Amžinas Gėlių, Rožių Padengia*1

Kraft Popieriaus Kortelė*1

Šviesos Žibintas*1

Žymos: žalias dirbtinės gėlės rožės, barbi vadovas, artifici gėlių, aš tave myliu, plakatas sausų gėlių, didelis gėlių lokys, sankt valentin, atgimti, lokys rose, didelis konservuoti rose

Modelio Numeris Amžinas Gėlių, Rožių Lokys
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Proga Valentino Dieną
Medžiaga PE
Stilius Gėlė
Tipas Rožė
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų