Žieminės Pirštinės Vyrams ir Moterims Anti-Slydimui atsparus Vandeniui Atnaujintas Jutiklinio Ekrano Pirštinės Vėjo Dviračių Pūkas Šiltas Pirštines

€4.12

€8.23

-49 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

*1. Naudoti dvigubo sluoksnio vandeniui audinio, plius aksomo ir medvilnės viduje, integruotas šilumos saugojimo, elastinės juostos kaklaraištis burną, du kartus vėjo ir šilumos.

*2. Paviršiaus sluoksnis yra atsparus vandeniui, vandens lašelių automatiškai kondensuoti ir nustumkite, ir vidinio neperšlampamas maišelis toliau apsaugo pirštines nuo sudrėkinti.

*3. Pirštų galiukais ir puse delno yra pridedamas su neslidžia PU odos, taip, kad rankena yra stipresnis, rankena yra judresni, praktiški ir ilgaamžiai.

*4. Ranka yra pagaminta iš neslidžia jutiklinis ekranas PU medžiagos, kuri gali tiesiogiai veikti sensoriniu ekranu.

*5. Elastiniai juostos dizainas riešo automatiškai mažėja, efektyviai blokuoja temperatūros, ir yra daugiau vėjo ir šiltas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nailonas

Spalva: juoda, pilka ( kaip parodyta paveikslėlyje)

Dydis: M/L/XL/XL

Svoris: XL apie 250g/pora

Taikoma scenos: taikomas įvairių lauko scenos, tokių kaip slidinėjimas ir dviračių

Pakuotės Turinys:

Pora pirštinių

Pastaba:

1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, bet ir dėl skirtingos aplinkos šviesos ir ekranas nuo prietaiso parametrų, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti, kad.

2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: pirštinės moterims, vyrų žiemos vandeniui šilta ranka pirštinės, žiemos šiltos vyriškos pirštinės, atsparus vandeniui žiemą šiltas getrai pėsčiomis, atsparus vandeniui slidinėjimo pirštinės žiemą šilta šilumos slidinėjimas, atsparus vandeniui žiemą šilti darbo drabužiai vyrams, pirštinės odinės, pirštinės vyrams, darbo pirštinės, pirštinė

Medžiaga Nailonas
Modelio Numeris YL203257
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų