Galinis Stogo Lūpų Spoileris Už Kia KX3 2017 - 2020 m., Hečbekas Spoileris, ABS Gloosy Juoda / Anglies Pluošto Spalvos Automobilį Uodega Sparno Apdaila

€18.52

€24.69

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Specifikacija spoileris:

-100% Visiškai Naujos

-Medžiaga: Aukštos Kokybės ABS

-Talpinimo Transporto priemonė: Galiniai Stogo

-Paviršius: Gruntas Spalva / Gloss black / Padirbtų Anglies Pluošto

Tipas: Mini Spoileris

Spoileris be "Sporto" tekstas

Prašome atkreipti dėmesį: Nuo šiol, spoileriai, mes atsiųsime yra visi spoileriai be "sporto" tekstą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Prieš Netikrą Anglies Pluošto Spoileris(NUOTRAUKA ŽEMIAU)

Atgal Netikras Anglies Pluošto Spoileris(NUOTRAUKA ŽEMIAU)

Prieš Gloosy Juodas Spoileris(NUOTRAUKA ŽEMIAU)

Atgal Gloosy Juodas Spoileris(NUOTRAUKA ŽEMIAU)

Prieš Unpainted Gruntas Aptakas(NUOTRAUKA ŽEMIAU)

Atgal Unpainted Gruntas Aptakas(NUOTRAUKA ŽEMIAU)

Pakuotė:

Galinis Lip Aptakas * 1

3M Juostos * 2

Q & A

Q: Kaip patikrinti, ar šis produktas puikiai tinka mano automobilį ar ne?

A: skirtingose šalyse, automobilio modelio, gali būti skirtingos.Siekiant užtikrinti, kad mūsų produktų galite puikiai tinka jūsų automobilio, prašome atidžiai patvirtinti, ar jūsų automobilis yra tas pats kaip automobilį savo produkto aprašymas.Jei nesate tikri, apie įtaisyti, prašome susisiekti ir atsiųsti mums savo automobilių nuotraukas(priekinė, galinė ir visą automobilį, nuotraukas), tada mes patikrinti, ar tinka, ar ne.

Q: Kaip aš galiu patvirtinti, ar aš nusipirkau unpainted spoileris arba dažytos spoileris?

A:Atkreipkite dėmesį: Prašome perskaityti gaminio funkcijos atsargiai ir patvirtinti spoileris, jums reikia nusipirkti.Į unpainted produktas yra pilkos arba juodos spalvos arba šviesiai geltonos spalvos gruntas (pagal faktiškai, spalva yra atsitiktinis), paviršiaus unpainted spoileris yra ne poliruoti, todėl paviršius spoileris negali Ji sklandžiai, arba turi įbrėžimų ir kai kurių dėmių, tačiau tai neturės įtakos įprastam naudojimui, nes spoileris turi būti poliruoti ir dažyti, kad spalva norite, prieš montavimas.Todėl, po pirkimo unpainted spoileris atgal, jums reikia šlifuoti ir dažyti vietoje norimą spalvą.Jei perkate juoda dažytos spoileris, jūs galite įdiegti ją iš karto, kai perkate jį atgal.Jei jums reikia spoileriai kitų spalvų (išskyrus juodą), prašome konsultuotis su mūsų klientų aptarnavimo ir patvirtinti spalvos.Atkreipkite dėmesį, kad skirtingose šalyse ir tos pačios spalvos, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas po dažymo.Jeigu pirkėjas negali priimti, prašome nusipirkti unpainted spoileris ir dažyti vietoje norimą spalvą.

Q:Kai bus laivo pakuotės po apmokėjimo?

A: Tai dažniausiai bus mums 3 darbo dienų daryti tikrinimo & pakavimo ir organizuoti vežimo.

Q: Yra montavimo priedai komplekte?Kaip įdiegti?

A: 3M juosta ARBA varžtai yra supakuoti į paketą kaip reikia, kai kurių dalių tiesiog reikia 3M ir kai kurios dalys turi varžtus, jie bus išsiųsti per situacija.

Klausimas: Ką daryti, jei aš gauti produktą, kuris man netelpa mano automobilį?

A: Jei jūs negalite nustatyti produktą į savo automobilį, maloniai prašome informuoti mus laiku, ir atsiųsti mums informaciją apie įrenginio nuotraukų, taip pat savo automobilių nuotraukas(priekinė, galinė ir visą automobilį, nuotraukas), mes turime profesinės technikos inžinierius, siekiant padėti jums išspręsti problemą.

Q: Ką daryti, jei prekės yra sugadintos?

Prašome atkreipti dėmesį: Kai gausite paketą pirmą kartą, patikrinkite, ar prekės pakuotės, yra geros būklės.Jeigu ji yra sveika, jūs galite prisijungti paketą.Jei radote akivaizdi žala, prašome prisijungti paketą ir pateikti man tokią informaciją:

1. Jums reikia pateikti išsamų vaizdą apie paketas, nuotraukos sugadintų prekių, ir nuotraukas iš vidinės ir išorinės pakuotės, pakuotės.

2. Svarbiausias dalykas yra, kad jūs turite paklausti pašte, kad pristatyti jūsų pakete pateikti produkto žalą pažymą (ši pažyma turi būti antspaudu pašto ir logistikos sekimo numerį)

Q: kiek mokesčių mes turime mokėti?

ATKREIPKITE DĖMESĮ: Mūsų produkto Kaina neįeina PAREIGAS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET kokių KITŲ IMPORTO

Mes pateikti kiek įmanoma maža komercinę sąskaitą faktūrą.

Žymos: kia galinis spoileris, f30 spoileris, buick regal veidrodis, vabalas galinis spoileris, galinis aptakas, stogo aptakas sparno, sparnas hečbekas, spoileris, tinka spoileris kia rio, elecraft

Kitos Dalies Numeris NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas UBUYUWANT
Prekės Svoris 2.01kg
Elemento Ilgio 99.5cm
Medžiagos Tipas ABS Plastiko spoileris
Gamintojas Dalies Numeris NĖRA
Modelio Pavadinimas Už Kia KX3 Spoileris
Stilius Mini Spoileris
Mainų Dalies Numeris NĖRA
Paskirties Transporto priemonės galinis stogo aptakas
Elemento Tipas Spoileriai
Elemento Aukštis 2cm
Modelis, Metai 2017-2020
Specialios Funkcijos Apdaila ir apsaugos
Elemento Plotis 9.5cm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų