Eteriniai aliejai, Rožinė Magnolija gvazdikėliai, Namų Kvapai ir kvepalai, 50ml, hydrosoluble rūkas ir drėkintuvas

€10.58

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Visų magnolija veislių, Rožinė Magnolija yra Karalienė, atrado vos daugiau nei prieš šimtą metų dėl saulėtų šlaitų Nepalas.Rožinė Magnolija yra gėlių ekstravagantiškų grožio, kuris klesti pavasarį su restorano, švieži, didinga ir ryškus kvapas.

Jų subtilus žiedlapių kvapas grynas gėlių, su citrusinių vaisių, liesti bergamočių, citrinų, mandarinų ir didžiuosius greipfrutus.Atrasti viliojanti ir sudėtingas aromatas, kuris bus užpildyti savo jausmus padaryti savo namų subtilus kvietimas į pavasarį.

Uždaryti pastabos: greipfrutų, vanduo, kriaušių, citrinų lapai.

Įstaiga: Magnolija, violetinė lapai, raudonųjų slyvų, melionas.

Fonas: baltas santalas, patchuli, Gintaro, frangipani gėlės.

Kvapas medžių esencijos savo gryniausio narė.Specialiai sukurtos naudoti su nauja skiltelė rūkas ir tapti micro lašai gryno uoslės malonumą, kad iškart bus nustatyti jūsų namuose.Šaltas micronisation technologija leidžia kvepalai būti suvokiamas su visais jo spindesys ir subtilumo, be pakeitimų ar pakitimų.

Jie taip pat gali būti naudojamas kaip kvepalų koncentrato atgaivinti potpourris, kvėpinimo keramikos, ir įvairių programų.

Žymos: boles dolor rūkas, boles kvapas, hmi namų užuolaidos, medvilnės boles, boles sonic, boles plieno, girlianda balta ratą, baltas šuo kolekcionuojamų, ratą stendas, boles noel

Prekės Pavadinimas Boles d'olor

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų