Metallic blue ST elektrinė gitara kūno tuopos medienos, metalo raudonos, geltonos spalvos skiriasi

€24.38

€25.93

-5 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

metallic blue ST elektrinė gitara kūno tuopos medienos, metalo raudonos, geltonos spalvos skiriasi

medžiagos: tuopos medienos Ilgis: 45cm plotis: 32cm storis: 4cm kaklo kišenėje yra 16mm gylio

prašome atkreipti dėmesį:

nes matavimo dydis ir matavimo metodas yra skirtingas, yra 1-2mm įvairių pažymėtos dydžio.Paprastai, storis nurodo didžiausią storis gitara įstaiga; ilgis gitara įstaiga nurodo ilgiausia ir plotis-tai plačiausia.

Gitara kūno pakavimas:

stiprinti ir sutirštės putų atveju, su 100% apsauga

Jei jūs turite bet kokius klausimus su mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis per www.dazasvydziomusiai.lt pranešimą prieš savo atsiliepimus ir ginčų.mes stengiamės patenkinti jus.Jei jus tenkina juos,tiesiog tikiuosi, kad savo 5*Žvaigždučių Atsiliepimus, tada tiltas draugystė tarp jūsų ir mūsų.

Gamint.

V-šlovinti Muzika turi mūsų pačių gamykloje, specializuojasi reseraching ir gamybos visų rūšių elektrinės gitaros, bosinė gitara, akustinės gitaros, klasikinės gitaros, & ukulėle, smuikas, būgnai ir gitaros priedai, siūlanti didmeninė ir oem paslaugos už juos.Mūsų prekės V-šlovinti buvo parduotas už 7 metų dėl www.dazasvydziomusiai.lt interneto , profesionaliai ir sąžiningai parduotuvė jums.

Žymos: alksnis stratocaster įstaiga, amp gitara, band eq, elektrinė gitara st, elektrinės gitaros rinkinys, tuščiaviduriai įstaiga elektrinės gitaros 345, klevų pickguard, derliaus hofner, elektrinė gitara klevas įstaiga, cigarų dėžutės gitaros dalys

Prekės Pavadinimas V-šlovinti
Tipas Kita
Medžiaga bass medienos
Modelio Numeris 0000
Kištuko Tipas NĖRA
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų