Retro WiFi Super Konsolės X Su 50000 Žaidimai Su 2.4 G Wirelless Valdytojai 4K HD TV Vaizdo Žaidimų Pultai PSP/N64/DC/NDS/PS

€57.87

€89.03

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba: Nuo laidinio valdytojas klavišai yra ribotas, kai kurie žaidimai nėra lengva žaisti.Rekomenduojama pirkti belaidžio ryšio valdiklis. --------------------------------------------------------

Super konsolės X-Pro " yra patobulinta versija super konsolės X, Adoting atnaujintas S905X chip, Geriau GPU ir CPU, geriau tvarkymo poveikio ir aiškesnis vaizdas.Be rėmelio, be rėmelio lašas.Iš anksto įdiegta 50000+ klasikiniai žaidimai: nuo Atari į PSP.It pagalba perjungti Emuelect ir "Android" sistema,Parama, TV laidas, Filmus ir peržiūrėti informaciją internete, YouTube,Google ir Facebook.ir atsisiųsti programą.ir konsolės paramos KODI, vartotojai gali žaisti mokamų vaizdo ir garso nemokamai.

GP430 retro emuliacija nešiojamą konsolę.Su 4.3 colių IPS ekranas ir maitina Aviečių Pi CM3 Lite tai gana nuostabus rankinės.Pastatytas 15000+ žaidimai iš N64, PSP, Dreamcast, GBA, ir daugiau,support Wi-fi/mini HDMI 4K/Garo Nuorodą/KODI/Online TV medio funkcija.

Pastaba:

64GB Su 33336 Žaidimai: https://drive.google.com/file/d/1Yfvm_Eb6LiNVnY3r-Rd2S8ytyYQlK2Lw/view?usp=sharing 128 Su 41485 Žaidimai: https://drive.google.com/file/d/1FHihjc80xyC6nSjmWgkGIalfts0LTutg/view?usp=sharing 256G Su 50000 Žaidimų: https://drive.google.com/file/d/1B3O3lUFaYYf9OXeLImdWRmHfYr7tNLoO/view?usp=sharing

--------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------

50000 Klasikiniai Žaidimai Super Konsolės X Pro 4K HD Vaizdo Žaidimų Konsolę PSP/N64/DC/PS1

-------------------------------------------------------- Super konsolės X jau yra daugiau nei 34000 40.000 pilnas žaidimų 40+ emuliatoriai: iš Atari į PSP.Supakuotas su visais klasikinio retro žaidimą, jūs galite įsivaizduoti, mūsų retro žaidimų konsolės puikiai atitinka PSP/DC/N64/NDS konsolės, tikrai nukelia jus į retro erą, ir supratau, puikus derinys ir reprodukcijai, klasikinis retro žaidimų konsoles.

Galima Multible Kalbomis -------------------------------------------------------- Palaiko keletą kalbų, įskaitant anglų, prancūzų, Japonų, ispanų, korėjiečių, ir daugiau.

Puikiai Veikia, PSP/DC/N64/NDS -------------------------------------------------------- Iš anksto įdiegta 50000+ klasikiniai žaidimai(ne kartoti) 50+ emuliatoriai(ne kartoti),puikiai paramos PSP/ N64/ NDS/ DC/ PS1 ir pan dideli žaidimai,todėl daugelis, klasikiniai žaidimai, jūs galite žaisti, kaip norite,Arcade žaidimai,Sporto,Muštynių,Lenktynių ir daugiau.

Paramos Ultra HD " 4K Produkcija -------------------------------------------------------- Jis turi TV Box pareigos, jūs galite žiūrėti TV ir filmus internete patirtis įdomus namų kino teatro.AV ir HD 4K Dėmesį,paramą prisijungti super retro žaidimų konsolę prie TV,projektorių ir kitus įrenginius,iš HD kokybė: 1080P / 720P.

Atnaujintas S905X Lustas -------------------------------------------------------- Patvirtinti atnaujintas S905X chip, Geriau GPU ir CPU, geriau tvarkymo poveikio ir aiškesnis vaizdas.Be rėmelio, be rėmelio lašas. 1.5 GHz 4 branduolių 64 bitų PROCESORIUS ir MaliTM-450 GPU 4 core,1G + 8G atminties,kuri yra daugiau galingas, nei S905M ir gali geriau remti didelius žaidimus.

Paramos Pridedant naujus Žaidimus, Patys Builted-į 64G/128G/256G kortelę, atitinkamai su 33326/41490/50000+ žaidimai,ir jūs, ir pridėti žaidimus norite patys.

"Android" ir Emuelect Sistemą vienoje TV sistema ("Android" sistema) ir žaidimo sistemos(Emuelect sistema)yra sujungtos į vieną.Jūs galite atnaujinti Android sistema ir Emuelect sistema, bet kuriuo metu.Perjungti dual sistemos bet kuriuo metu Paramos KODI,kuri yra labiausiai galingas nemokamai vaizdo grotuvas, Vartotojai gali žaisti mokamų vaizdo ir garso nemokamai.Pastaba: Tai rekomenduojama, kad jums nereikia atnaujinti "Android" sistema, kuri įtakos žaidimo sistemos.

"Android" Sistemos 7.1,Parsisiųsti app TV sistema ("Android" sistema) 7.1, parama modernizavimo, parama naudojant "YouTube", "Google" ir kitas programas, paramos atsisiųsti įvairių programų, ir " Android žaidimai.

Paramos Tinklo Parsisiųsti Žaidimai -------------------------------------------------------- Paramos tinklo/wifi ryšys,galite pridėti klasikiniai žaidimai, jūs norėjote,retro Arcade žaidimai,Sporto,Muštynių,Scenaria žaidimą ir daugiau.ir taip pat galite prijungti prie TV ir projektorių, kad gauti geresnį žaidimų patirtis per LAN/WIFI.

Paramos Multiplayer Žaisti TV -------------------------------------------------------- Iki paramos 1-5 žaidėjams,galite leisti savo draugams ir šeimos nariams prisijungti prie žaidimo kartu ir patirti džiaugsmą iš žaidimo kartu.Naudoti TV išėjimo žaisti keturias-player " žaidimo režimas, taip, kad žaisti yra įdomesnis! !

Žymos: vaizdo konsolės x, žaidimas retro, lauke retro žaidimų konsolės, hat vaizdo žaidimai, 4 ps, žaidimas psp, ios televizijos, žaidimas n64, psp mobiliųjų žaidimų konsolės, grupinio žaidimas

Modelio Numeris super konsolės x
Žaidimai Built-in 34000/42000/50000 klasikiniai žaidimai
TF Kortelė Parama TF kortelę iki 256 gb
Atmintis 64GB
Emuliatoriai Puikiai paramos PSP/DC/NDS/N64/PS1/GB/NE
CPU CPU 4 branduolių 1,5 GHz 64 bit
Pareigos 2 TV Box Funkcija
funkcija 3 LAN sąsaja
OS Atvirojo Kodo "Linux" Sistema
funkcija 5 Parama USB/2.4 G wireless/bluetooth valdikliai
Lustas S905
Pakuotė Taip
RANKOS 1GM RAM
Sertifikavimo NĖRA
Pareigos 1 Paramos AV ir HDMI išvestis
Funkcija 4 Paramos WIFI
Kištuko Tipas ES Plug
Prekės Pavadinimas KINHANK
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų