1Pcs Sumifun Tailando Žolelių Kremas Reumatas Uodų Įkandimams, Krūtinės Atnaujinti Niežulys Šalta, galvos Skausmas, Kosulys, Tepalas P0011

€6.07

€11.67

-47 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pakuotė : 1 Vnt Tailando Žolelių Tepalas

Grynasis svoris : 50g

Kilmės Šalis: Tailandas

Gamintojas: Jade Buddha Sėdima Žolė Balta

Pagrindiniai ingredientai: Tailando žolelių, 100% natūralus

Bruožai: Šis produktas yra žalsvai mėlyna tepalas.Kvapas yra specifinis ir turi užuominą žolės aromatas.Jo kvapas yra panašus į jausmą, mėtų.Šis produktas yra grynas natūralus rankų darbo gaminį.Pasta kartais yra mažų dalelių iš žolelių.Ten bus skirtumų pasta spalvų, tačiau tai yra normalu.

Prisitaikyti prie simptomai : peršalimai, galvos skausmas, galvos svaigimas, krūtinės ir pilvo, reumatą, skausmą, paralyžius, uodų įkandimų.Be to, yra įvairių poveikis kūno kvapas, odos niežulys, šalto ir kosulys, rankų ir kojų mėšlungis, nugaros skausmas, pernelyg didelio krūvio, sumušimai, smegenų insulto, nusiplikymas dermatitas ir artritas.

Dozavimas: reikiamą kiekį išoriniam naudojimui.Nuleidimo ant paveiktoje zonoje ir išlaikyti naftos šlapias, kol ji yra išgydoma.

Pastaba: Prašome laikyti šį vaistą ma¾iems vaikams.Netaikomi tepalo nepatektų į akis ar ant odos žaizdas.

Žymos: procesorių 4004, rc automobilių wifi hd, shen lol marškinėliai, vw atlas decal, sexy bunny 3xl, ph 101 dėklas, moterų tri kartus, rc chassy įrašą, nuimamas vaikai

3 funkcija Skausmo Malšinimas
Tinkamumo Laikas 2 Metai
Prekės Pavadinimas Sumifun
Funkcija 1 Tailando Žolelių Kremas
4 funkcija Galvos Svaigimas Unguent Esminius Balzamas
Modelio Numeris P0011
2 funkcija Šalto, galvos skausmas, niežulys Tepalas
Prašymas Įstaiga

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų