Veido Valymas Elektros Šepečiu Brush Vadovai USB Grožio Spa Įkraunamas Elektrinis Besisukantis Veido IPX6 Vandeniui Massager Veido

€7.29

€10.88

-32 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1. TRYS ŽINGSNIAI GILIAI VALANTI:

Pagrindinis sistemos iš mūsų Naujausius cleasing Technologija yra griežtai išbandyti ir sukurta naudojant pažangiausias 3 Šepečių Galvutes .Su 1 kempinės padas tiesiog išsisklaido paviršiaus makiažas & nešvarumai; Su 2 ultra fine soft pakeitimo ir išsami odos šveitimo,Pašalinti aliejus, negyvas odos, inkštirų ir whiteheads Tinka visų tipų odai ,net jautriai odai,be jokios žalos arba plėtimosi į savo poras.

2. DVIEJŲ GREIČIŲ VARIKLIS UŽTIKRINA KRUOPŠČIAI VALO:

Prašome kreiptis mažu greičiu, kol jūs valiklis, kol veido oda yra pritaikyta, mažas, galingas greičio nustatymas yra švelniai valyti ir šalinti makiažą, purvą ir nešvarumus nuo veido odos.Aukštos galingi greičio nustatymas yra giliai valymas, pilingas, pašalinamos negyvos odos ląstelės, aliejus, spuogai sukelia bakterijos.Bi-directional pagal laikrodžio Rodyklę & laikrodžio rodyklę Pasukti suteikti jums 360°gilus valymas.ir veiksmingai pasiekia sunku išvalyti srityse, kaip pusių nosį.

3. HARMLESSY IR IPX6 ATSPARUMAS VANDENIUI:

Išplėstinė PBT medžiagos yra daug švelnesnis ir minkštesnis nei įprasta veido šepetėlį.Skersmuo vienas soft bristle yra apie 0,05 mm, tiesiog kaip 1/10 dydis plaukų žmogaus.Maitinimo, USB, IPX6 Atsparumas Vandeniui-100% atsparus VANDENIUI.todėl ji galima naudoti po dušu Mėgautis aukščiausios kokybės odos priežiūros produktus, namuose.Tiesiog valyti šepetėliai skalaujant po šiltu tekančiu vandeniu ir leisti išdžiūti.

Aprašymas:

Jūs galite jį naudoti su bet kokia veido valikliu arba eteriniai aliejai.Mėgaukitės spa-kokybės veido priežiūros savo namuose, o jūs keliaujate.šis rinkinys užims mažai vietos jūsų vonios arba kelionės maišelį.nemokama moterų lankelis convient for cleaseing.

Gali būti puiki dovana jūsų artimiesiems.

Techniniai duomenys:

Spalva: (optioanl) Mėlyna/ Rožinė

Pagrindinė Medžiaga: ABS

Įtampos Galia: 1.2 M

Vidinė Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Įkrovimo Tipas: USB

Pakuotė:

1 * Elektros Veido Valiklį

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: žibintas, teptuku spa nugara, valyti veido, vyrai elektros veido valymo šepetys, beuty moterims, odos garlaivis, valyti veido šepetėlis, veido cleanse mašina, atsparus vandeniui elektros masažas galvos, veido valiklis šepetėliai

spalva Mėlyna/ Rožinė
Prekės Pavadinimas Spalvų Raktas
Tipas USB
Modelio Numeris Elektrinis Veido Valiklį
įkrovimo tipas USB
Pagrindinė Medžiaga ABS
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Kilmės KN(Kilmės)
Vidinė medžiaga Nerūdijančio Plieno
Maitinimo įtampa 1.2 W
Prekių Kokybės Sertifikavimo BMK

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų