UV Saulės, Apsauginės Pirštinės Aušinimo Rankovėmis Lauko Rankos Rankovėmis Žygiai Dviračiais Laipiojimo Žvejybos Vairavimo Sporto Kelionės

€2.43

€3.98

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Aušinimo rankos rankovėmis su dryžuotais spausdinti į šoną ir vyrai, ir moterys.Ji yra minkšta, tampri, ir sklandžiai prisitaikyti prie savo rankas, ir tai yra pralaidžios orui ir greitai džiūstantys lauko veikla, pavyzdžiui, dviračių sportas, išvykos pėsčiomis, kopimas į kalnus, žvejyba, ir vairuotojo.

Savybės:

Minkšta ir Tampri: Pagaminti iš nailono ir spandex, jis yra minkštas, purus ir vientisas dėvėti.Didelio elastingumo prisitaikyti prie jūsų rankų.

Apsauga nuo saulės: Ji bocks daugiau nei 90 proc. kenksmingų UVA ir UVB spindulių ir palaiko jūsų odos jaustis kietas.

Pirštinės Stilius: Rankogaliai skirtos pirštinės stiliaus apsaugoti atgal iš jūsų rankų.

Tinka Lauko Veikla: Aušinimo rankos rankovėmis, dviračių sportas, išvykos pėsčiomis, kopimas į kalnus, žvejyba, vairavimo, krepšinio ir kt.

Techniniai duomenys:

Amžiaus Grupė: Suaugusiųjų

Lytis: Unisex

Spalva: Juoda / Balta / Pilka / Rožinė / Mėlyna (pasirinktinai)

Ilgis: Apie. 36-50cm /14.2-19.7 į

Medžiaga: Nailonas, Spandex

Modelio Tipas: Dryžuotas

Stilius: Laisvalaikio, Sporto

Svoris: Apytiksl. 45g / 1.6 oz

Pastaba:

1. Šis dydis pateikta informacija yra tik nuoroda tik, prašome leisti 1-2cm (0.4-0.8") skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2. Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Paketų Sąrašo:

1 * Poros Rankos Rankovėmis

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: dalys baitcasting ritės, moterų mobil pirštinės, bfs ritės, eva žuvys, kelionių moteris pirštines, žiemą vyras pirštinės kelionės, plytelių, vienodai pagunda, tipe c su usb, žvejybos kaukė apsauga nuo saulės

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Acetatas
Prekės Pavadinimas LIXADA
Tipas Kvėpuojantis
Funkcija galima skalbti
Lytis Universalus

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų