Plaukų Džiovintuvas Atveju Padengti Dyson Minkšto Silikono Gelio Nešiojamų Dulkių Įrodymas Ventiliatoriaus Apsaugos Odą Padengti Viršgarsinio Plaukų Džiovintuvas

€2.91

€4.11

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Plaukų Džiovintuvas Atveju Padengti Dyson Minkšto Silikono Gelio Nešiojamų Dulkių Įrodymas Ventiliatoriaus Apsaugos Odą Padengti Viršgarsinio Plaukų Džiovintuvas

Savybės: 1. Pagamintas iš tvirtos smūgiams atsparus minkštos silikono.drop-įrodymas, vandeniui, nėra lengvai deformuojasi.Lengvas ir nešiojamų dizainas, tai yra patogu nešiotis su savimi.

2. 360 Visas apsaugos dizaino, aukštos kokybės silikono D-yson Ventiliatoriaus dangtelį, veiksmingai sugeria poveikio, apsaugoti savo D-yson Pūstuvas nuo nelaimingų atsitikimų lašas ir įbrėžimų.

3. Šis plaukų džiovintuvas apsaugine danga taip pat yra mados apdailos už plaukų džiovintuvas DYSON, tai yra apsauga atveju ir įdėti į naują suknelę už jūsų plaukų džiovintuvas.

4. Kelią plaukų džiovintuvas būti subraižytas, vieta, plaukų džiovintuvas be bałagan.Šis plaukų džiovintuvas apsauginis dangtelis yra taip pat madingi papuošalai Dyson plaukų džiovintuvas, apsaugos atveju ir įdėti į naują suknelę už jūsų plaukų džiovintuvas.

5. Patogus Įkrovimo Atveju -- Puikus kūrinys, siekiant užtikrinti kokybę, cut-out ant dugno žaibo uosto.Nereikia imti atvejį, kai baterija įkraunama.

Specifikacija:

Spalva:6, PUIKUS PASIRINKIMAS: Juoda, žalia, šviesiai rožinė, oranžinė, koralų, dangaus mėlyna, levandų pelenų.

Medžiaga:Silikonas

Dydis: Oro vamzdelis dydis: 10*8cm Rankenos dydis 12.7*4cm Storis 1.2 mm

Komplektą Sudaro:

1 x Silikoninis Oro vamzdelis, 1 x Silikono Rankena

Pastaba:

1. Rankinis matavimas, dydis turės klaida 0.5-2mm,atsižvelgiant į tikrąjį dydį.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Žymos: dyson v6, džiovintuvas dyson, oro pūstuvas, dyson v8, kūno džiovintuvas, curliz akmenslydis geležies, jv51, logotipas drabužius dangtis, atveju dyson, medžiaga bagažinės dangtis

Medžiaga Silikono
Modelio Tipas Kietas
Stilius Europa
modelis Paprastas Dažyti
Modelio Numeris Raštas Atveju Dyson

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų