Naminių gyvūnėlių priežiūros Priemonė Šunims, Katėms Detang Plaukų Šukos, Nerūdijančio Plieno, Dvigubo Eilės Patvari Coltons Spitz Poodles Yorkie Kailio, Vilnos, Pūkų

€5.20

€5.47

-4 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Pavadinimas: Pet pašalinti plaukų šepetys šukos

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Plastikinė Rankena Augintiniai tipas: Šunims, Katėms

01. AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA

Adata šukos yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno, aukštos kietumas, tvirtas ir patvarus, nėra rūdžių, jokių deformacijų, anti-static, stiprus atsparumas korozijai, ir daug blizgesio.Rankena yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų plastiko, kuris yra patogus laikyti.

02. RAUNDAS-TIP ŠUKOS, DANTŲ

Raundas-patarimas adatos yra patogesnis augintiniai šukos, negalės kailių, patogu ir lengva naudoti, ir kurių poveikis yra kraujo apytaką masažas.

03. KABO SKYLĖ DIZAINAS

Rankenos skylė dizainas yra patogu kabinti, ir sutaupyti laiko ir pastangų, glaustai ir turtinga.

04. TIEK NEDAUG IR TANKUS DANTYS

Tiek nedaug dantų ir tankus dantys yra paprasta naudoti.Pavieniai dantys gali atlaisvinti rišti plaukų ir didelius plotus purus plaukai.Tankus dantys gali korio akis, ausis, nosį ir kai bauda plaukų dalių kojos.

05. NESLIDŽIOS RANKENOS DIZAINAS

Rankenos yra pagamintos liejimo ekologiškos plastikinės medžiagos, o išorė yra ne slydimo poveikį.Ji yra sukurta pagal linijas žmogaus ranką ir patogu laikyti.

Žymos: šepetys " pet, nerūdijančio vilna, šukos vilna, rd290, šukos, skirtos kašmyras, nerūdijančio plieno vata, teptuku lietusmētelis, pomeranijos, plieno vata, šuo pomeranijos

Tipas Šunys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris KJS-002
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Pakuotė 1* Gyvūnų plaukų šukos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų