1 Pora! Automobilio galinio vaizdo Veidrodis anti-fog plėvele Vandeniui Nano NAMINIŲ Aišku, Skaidri Danga, kabintis Šoninių Langų Stiklo Apdaila

€3.41

€4.87

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

100% nauja ir aukštos kokybės

1. Skydas ir apsaugoti savo galinio vaizdo šoniniai veidrodžiai, nuo vandens, lietaus, rūko, skydelis nuo saulės, sprogimą, taigi, kaip išlaikyti savo galinio vaizdo veidrodis, aišku, visais laikais.Didelis stiprio ir didelio pralaidumo.

Apsaugoti vairuotojus nuo nelaimingų atsitikimų lietaus ir ūkanotas oras.

2. Atsparus VANDENIUI MEMBRANA NANO DANGA TECHNOLOGIJAS: PET+Nano danga, apsauginės plėvelės su 99% pralaidumo, anti-fog, anti-glare, anti-rūkas, atsparus vandeniui, rainproof, kurios efektyviai aiškiau jūsų akyse ir geriau žiūrėti į lietingą ar rūkas dieną.

3, PUIKI APSAUGA: saugoti ir ginti savo galinio vaizdo Šoniniai Veidrodžiai nuo nepageidaujamų įbrėžimų, tepinėlius, dulkių ir purvo, siekiant išlaikyti savo galinio vaizdo veidrodis, aišku, visais laikais.Didelis stiprio ir didelio pralaidumo.

4, UNIVERSALI SUKURTA: galinio vaizdo Veidrodis, Apsauginės Plėvelės Automobilių, Visureigių, Sunkvežimių, Priekabų, telpa visos standartinio dydžio automobilio šoniniai veidrodžiai.

Dydis: 95*95mm, 135*95mm, 150*100mm, 175*200 mm

komplektą sudaro:

1 Pora x stiklo plėvelės

Žymos: anti glare filmas veidrodis, parašas, langų plėvelė, veidrodis popieriaus, nano keramikos langų plėvelė apsaugos, san ignacio, juoda grotelių akučių, automobilio lipdukas, žalvario kaiščio pin, stiklo plėvelės vaivorykštė, lipnios nano

Produktas langų lipdukai stiklo lipdukai
Modelio Numeris miao-BB30-302
Paviršiaus Apdorojimas Skaidrus
lipni plėvelė stiklo plėvelės
Produkto Tipas lipdukai vitrine
Medžiaga pet
Tipas Stiklo Filmai
Galinio Vaizdo Veidrodis, Aišku Automobilių lietaus filmas
valymo reikmenys lipni veidrodis filmas
Naudoti kabintis langų plėvelė
Funkcija filmas langą
Pavadinimas vonios kambarys stiklo lipdukas
Šoninių Langų Stiklo Plėvelės Galinis veidrodėlis anti-fog plėvele

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų