24pcs 2021 naujausius prabangos papuošalai baleto karstą netikrą nagai kristalų diamond baltas

€3.76

€4.82

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės: Gerbiami pirkėjas, rinkinys nagai yra 24PCS. 12 mažų nagai įvairių dydžių.Jie visi yra gaminami iš importuojamos aplinkai nekenksmingų medžiagų ir pagaminti laikantis eksporto standartus.Spalvos įvairios, šviesus ir blizga, be defektų.Formos nagai yra suprojektuoti, kad atitiktų žmogaus nagai, ir storis yra vidutinio sunkumo.Parduotuvėje taip pat parduoda kitų modelių: trumpas turas galva, ilgas, apvalus galvą, nurodė galvos, kvadratinės galvos ir kojų nagai, matinio vinys, metalinės vinys ir kt.Yra 1,000 rūšių nagai.Prašome patikrinti, ar ši parduotuvė, ačiū!Gaminio dydis ekranas.

Pastaba

Visi sklypai bus supakuotas su burbuliukų suvynioti.Ir visi produktai bus tikrinami prieš pristatymas.

Pristatymas: Richtig, detaillierte Lieferadresse (inlude vollständigen Pavadinimas, Adresse, Ort, Bundesland, Postleitzahl, Telefonas) 1.Plz zu schreiben.

1.Visos prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną Kinija Paštu oro paštu po apmokėjimo aišku.Straipsniai bus pristatyta per 3-6 savaites.Atvykimo laikas priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių.

Prašome pasirinkti, kai kurios vietos pardavėjų, jei jūs negalite laukti, kantriai laivybos laikas mums paskelbė.

Grįžti

Grįžti pakuotės turi būti visos ORIGINALIOS pakuotės medžiagos ir priedai.Ir ar susisiekti su mumis prieš grąžinti elementą.

Žymos: pranešk apie netikrą nagai kristalai, paprasta karstą nagai, gelis karstą nagai, pranešk apie netikrą krištolo kaukolė, juodos spalvos karstą, false nagų trumpas, pranešk apie netikrą nagai paketo 24, netikrų nagų dizainas, pranešk apie netikrą nagai moters paketas, karstą dekoras

Nagų Ilgis 2.64-3.23 cm
Prekės Pavadinimas Pirštų aštrių patarimas
Medžiaga Akrilo
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas False Nagų
Kiekis 1
Dydis Long flat head
Nagų Plotis 0.69-1.33 cm
Modelio Numeris CP14
Tipas Visą Nagų Patarimai
Prašymas Pirštas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų