Pet šuo pavadėlio saugos Diržas Reguliuojamas Pet Šuo, Katė Automobilio saugos Diržas Saugos Sukelia Transporto priemonės saugos diržų Diržas, Pagamintas iš Nailono Audinio

€3.21

€4.59

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Specifikacijos

Reguliuojamas ilgis: 19.09-27.95 colių (48.5-71 cm)

Apkaba, plotis: 2,5 cm

Svoris 90g

Wrap 1 * Šuo Traukos Virvė

Aprašymas

Tai yra reguliuojamas pet šuo, katė automobilio saugos diržu.Tai pet diržas turi reguliuojamas dirželis, užtikrinant komfortą jūsų augintiniui.

Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono audinio, kad būtų užtikrinta sauga, funkcijų kietasis cinko lydinys (swivel akimirksniu ir kokybės sklendėmis,

Pet automobilio saugos diržas užtikrina labiausiai saugiausia keliauti už savo augintinio, ir pateikia labiausiai atsipalaiduoti vairavimo patirtis jums.

Ji yra paprasta, kad jis puikus pavadėlio jūsų automobiliui.Ji yra paprasta, kad naminių gyvūnų pritvirtintas prie medžio ar kitų stiprių po išlaikyti augintiniai saugūs, kai jums reikia.

Pagrindinis Bruožas

[Patogiai]Tai pet saugos diržas turi reguliuojamas dirželis, kuris gali būti pratęstas nuo 17 iki 30 colių, užtikrinant komfortą jūsų augintiniui.

Jūsų šuo gali sėdėti, gulėti ar stovėti be jausmas, kad riboja jos judesius.

[Patvarumo], Pagaminti iš sturdiest ir stipriausių nailono audinys užtikrina saugumą ir komfortą jūsų augintiniui.Cinko lydinys, pasukamasis mechanizmas paprastas ir metalo sklendė, skirta patobulintas ilgaamžiškumas.

[Patogus], Kad raizginys-nemokamai nailono dirželiai greitai ir lengvai prisitvirtina prie transporto priemonės atramos galvai.Saugos diržas yra lengvai pašalinamas, todėl puikus pavadėlio jūsų automobiliui.

[Ne Ramiai] Laikykite savo furry šeimos narys ir saugus, siekiant užkirsti kelią ramiai vairuojant, idealiai tinka augintiniai metu keliauja.

[Universalus Suderinamumo]Sukurta siekiant būti suderinamas su dauguma transporto priemonių.Bet prašome patikrinti, ar jūsų sagtis dydį ir suderinamumo prieš perkant

Žymos: šuo har, aitvarai šunys, rd290, ryšiai augintiniai, katinas diržas, pavadėlio šuo pavadėlio, barbi marškinėliai, įdomus pet saugos diržas, šuo automobilio sėdynės m, pet

Sezonas Visi sezonai
Šuns Pavadėlio Tipas Pagrindinio Pavadėlio
modelis Kietas
Funkcija Atsiskyrusio
Parama Dropshipping / drop shipping / Didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
reguliuojamo dydžio 48.5-71cm
Tipas CW190156

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų