AQUA "EXCEL" Peristaltiniu Siurbliu Kalcio Atvirkštinis Siurblys AE K01 K02

€98.71

€141.01

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Ypatybė:

AE buvo įsipareigojusi teikti vartotojams geriau akvariumo įrangos produktus, ir primygtinai ragina bendradarbiauti su pasaulinio lygio tiekėjais.Šios naujos peristaltiniu siurbliu K01, mes, bendradarbiavo su J apan Shinan o stepper motorinių ir F rance Saint-Eiti bain siurblio vamzdis, siekiant užtikrinti aukštos kokybės, aukšto gyvenimo ir didelio efektyvumo šio produkto tarnavimo laikas gali būti iki 20 000 valandų.

Dozavimo Siurblys Countinuous Naudoti K01 yra ideali programų, kurios reikalauja nuolat dozavimo skysčiai, pvz., laipsniškas vandens keitimai, sieros de-nitrators ir net be jokio vargo sprendimas naudojant kalcio reaktorius.

Kamoer specialiai sukurta K01 aš nuolat skysčio dozavimo akvariumuose.Į K01 siurblys yra kompaktiškas dydis bei tylus veikimas.Kas išskiria šį siurblys išsiskiria iš kitų-tai gebėjimas reguliuoti srautą, o veikia.Naudojant K01 pašarų kalcio reaktorius yra geriausias būdas mes žinome, kad gaunama patikima ir stabili ilgalaikio nuotekų srautas.

Jis leidžia mums lengvai įveikti bet kokius neatitikimus ir nustatyti reaktoriaus ištakio su pakankamai spaudimo, patikimas, ir predicable apskaičiuotų palūkanų norma.

Tinka countinous dozavimo įrengimuose Idealus pašarų kalcio reaktorius Tyliai Didelio tikslumo stepper motor driver Reguliuojamas srauto nustatymas 0,15 į 52ml/min

Paprasta kalibruoti Atminties back up - user setting išsaugoti, jei galia prarasti Lengva pakeisti long life PharMed vamzdžiai Matmenys -5in (h) x 3¼in (w) x 5¼in (d)

Gali būti naudojami Akvariumo kalcio recators,Pripildymo-pakavimo,Laboratorijose,mokslinių Tyrimų institutų,Kosmetikos/Gėrimai klijavimas......

Produkto parametrai:

Modelis: K01

Maitinimo adapteris įtampa: AC100-240V, 10 / 60Hz

Priimančiosios įtampa: DC12V

Maksimali galia: 20 W

Minimali galia: 5 W

Standartinis vamzdžio dydis: 2 x 4 mm

Minimalus srautas: 0.15 ml / min.

Didžiausias srautas: 52 ml / min.

Priimančiosios dydis: 158 * 93 * 137 mm

Modelis: K02

Maitinimo Adapteris Įtampa: AC100-240V, 10/60Hz

Priimančiosios Įtampa: DC12V

Maksimali Galia: 20 W

Minimali Galia: 5 W

Standartinis okuliarų Vamzdelis Dydis: Vidinis Skersmuo 3,2 mm , 6.4 mm

minimalus srautas: 0.15 mL/min.

Didžiausias srautas: 52 mL/min.

Gaminio dydis: 108 x 60 x 73 mm

Svoris: priimančiosios 480g, maitinimo adapteris 80g.

Instrukcijos:

1:Veikimo režimu

A),Įjunkite maitinimą.Kai dozavimo siurblys pradeda, paspauskite rankenėlę, siurblys pradeda dirbti, dar kartą paspauskite, siurblys nustoja veikti.

B),Kai siurblys veikia, pasukite rankenėlę, kad reguliuoti srautą.

2:Srautas kalibravimo

A),Kai siurblys yra išjungtas, pasukite rankenėlę į kalibravimo sąsaja.

B nuspaudę mygtuką,norėdami įvesti kalibravimo srauto įvesties sąsaja.Pasukti į norimą srauto ir paspauskite rankenėlę vėl pradėti kalibravimą.

C),Palaukite 60 sekundžių iki pabaigos, įveskite faktinio tūrio skysčio

Žymos: peristaltiniu siurbliu su stepper motor, biopellet reaktoriaus, aqua "excel", 25g metalo servo, gustard, kalcio reaktorius, invertio inversijos stalas, vibracinius vamzdis, batų vandens, false mink

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų