Bmax Mini PC B1 Intel N3060 Windows 10 USB*4 Mini Kompiuterio Aušintuvas Darbalaukio Dual-Band WIFI, HDMI HD Graphics 400

€141.13

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Vieną įtaisą.Kas reikia.

BMAX MaxMini B1

Kompaktiškų Stalinių Kompiuterių, Bet Kur

Tai BMAX ' s Mini PC, BMAX MaxMini B1, kuris yra mažas ir sveria tik 240g, todėl jūs galite įdėti ją kur norite.

Jis palaiko tvirtinimo prie sienos konstrukcija siekiant sutaupyti vietos.Kai jis jungiasi su monitoriumi, ji akimirksniu tapti all-in-one PC.

Greitas, galingas.Jis tiesiog turi atlikti galia savo darbo dieną.

Gauti darbą greičiau: Pagerinti savo efektyvumą su " Intel Celeron N3060 procesorius ir 4 gb RAM galimybe.Plius USB 3.0 Tipas-C ir dual-band wireless funkcijos padeda padidinti našumą.

Cool, rami darbo Aplinka

Labai kompaktiškas ir energiją, kad BMAX MaxMini B1 atkreipia pagal 8 Vatų galia– sukurti aušintuvas, tyliau darbo aplinkoje.Atliekame smart ventiliatorius plonas ir lengvas kūno, kad šilumos išsklaidymo efektyviau.

Universalumas dėl kiekvieno lygio

Ultimate configurability: Prijunkite taip, kaip jums reikia, kad su mūsų įvairių montavimas, ekranas, belaidis ir laidinis ryšys, funkcijos.Plius su expansion slots ir ateitį funkcijas, jūsų setup lengvai adresus visus jūsų poreikius.

Įvairių Suderinamų Prietaisų

Atitinka platų spektrą susijusių įrenginių, įskaitant projektoriai, Televizoriai, monitoriai, spausdintuvai.

Jis turi stiprų gebėjimą prisitaikyti prie aplinkos, kuri leidžia stabiliai veikia, be baimės.Su Maitinimo Viduje, Be Kompromiso Intel Celeron N3060 procesorius užtikrina sklandų patirtį, kuri leidžia lengvai tvarkyti kasdienius darbus."Intel" 8 Gen LP HD Graphics 400 Jį palaiko sklandų atkūrimo 4K Ultra HD " vaizdo įrašus.Ji atneša jums kino patirtį ir leidžia jums mėgautis realistiškus vaizdo efektus. 64GB atminties ir 4GB atminties atnešti didelės spartos patirties ir atsisako laukti.Pirmieji prisijungti prie pasaulio precedento neturintį belaidžio ryšio greitį.Būti pirmas, gauti neįtikėtinus rezultatus ir atleiskite savo degančios potencialą.Imtis savo BMAX MaxMini B1. Jūsų privatumas yra visada su jumis.

Žymos: žaidimo mini pc, gtx mini pc, i7 mini pc, mini pc, 16gb ram ssd, kompaktiškas kompiuteris, mini pc win, premium mini pc windows, bmax y13, y11 bmax, bmax

Naudoti daugiaformačių
port 3 HDMI
gaminio dydis 12.0 x 12.0 x 3.2 cm
Uosto 1 USB3.0*2
Kietojo Disko Talpa 64GB
Modelio Numeris B1
Procesorius Prekės "INTEL"
Kilmės KN(Kilmės)
Vaizdo Plokštės Tipas Integruota Kortele
Uosto 2 USB2.0*2
Procesorius Pagrindinis Dažnis 1.6 GHZ
Atminties Talpa 4GB
Prekės Pavadinimas bmax
Procesoriaus Modelis Intel Celeron N3060
Tipas Mini PC
Pakuotės Svoris 0.64 kg

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų