4K Skaitmeninis HDTV Antenos Patalpų Padidino Antenos 1180 Km Intervalas su HD1080P DVB-T2 Freeview TV Gyvybės Vietiniai Kanalai

€5.63

€7.93

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1. Nemokama Full HD Kanalai: aukštos kokybės naujos kartos oro gali atsikratyti dideli mokesčiai, skirtas žiūrėti skaitmeninės TV.Ši antena suderinamas su TV konverteris dėžės ir šimtai skaitmeninių televizorių ar 4K itin aukštos raiškos (4K UHD) Televizorius, pavyzdžiui, ABC, CBS, NBC, TSK ir Lapė.Įskaitant vietos naujienų, vaikas ir sporto, orų prognozė, filmukai ir švietimo programas ir kt.Paprasta ir nemokama priemonė gyvybės gauti kanalą, be mėnesio sąskaitą.

2. Lengva Naudoti: TV Antenos šviesos, kaip plunksna, ir leidžia jums vieta, tai beveik visur ir ne galios reikia.Su unikaliu plastiko apvalkalo ir sidabro srutų, importuotų iš jav, visais priedais, yra visos gryno vario užtikrinti kontaktai prarasti.Skaitmeninis HDTV antenos 16.5 ft koaksialinis kabelis, stiprintuvas, signalo stiprintuvas ir atsarginių 3m lipdukas.Įrenginys yra vėjas, tik 3 veiksmus: unwrap, prijunkite jį ir nuskaityti kanalus.Jūs galite įdėti, kad jis labai ant langų(rekomenduojama).

3. 1180 Km Ilgio Diapazonas: priėmimo šio HDTV antenos yra optimizuotas pagal labiausiai pagrįstą būklę, įskaitant nuimamas stiprintuvą susitvarko signalus per didžiausias 1180 km diapazone.Pelnas stiprintuvo paprastai yra didesnis negu 2-4DB.Priėmimo ši antena gali būti teigė, kad naujausios technologijos 2019, kuri priėmimo atnaujintas 5-10% už paskutinę versiją.

4. HD Crystal Clear TV": naujos aplinkos, draugiškas, antipirenas PC minkšta medžiaga ir aukštos kokybės ultra-plonas dizainas pareikšti drėgmės ir apsaugos nuo žaibo mūsų patalpų HDTV Antenos.Mūsų " smart TV antena priima atnaujintas stiprintuvo signalo stiprintuvas su built-in smart IC chip naujos kartos ir krištolo skaidrumo filtro technologija susitvarko signalus per 1180 km diapazone.Naujos technologijos filtrai iš ląstelių ir FM signalus, todėl aiškesnį vaizdą ir mažai triukšmo.

5. Super Plonas Antena: Mūsų super plona antena yra specialiai skirta žiūrėti skaitmeninę over-the-air (OTA) TELEVIZIJOS transliacijas iš visų savo vietos televizijos stotys.Taigi, niekada mokėti labai brangus kabelis arba palydovinio ryšio mokesčius, vėl ir gauti visus jūsų vietinius kanalus švarus kokybę ir visiškai nemokamai.

Nustatyti Vadovas:

1 žingsnis: Prijunkite pabaigoje pridedamas bendraašius kabelius į SKRUZDĖ/IN jungtis galinėje TELEVIZORIAUS ar digital converter box, prijunkite USV kištuką į USB prievadą TV ar digital converter box.

2 žingsnis: Rankiniai antenos, prie lango, ir įdėkite jį horizontaliai arba vertikaliai.

Žingsnis 3: TELEVIZORIAUS arba STB sąrankos meniu nustatykite parametro imtuvo režimą"Antena" arba"Oro".Daugiau išsamias instrukcijas rasite TELEVIZORIAUS naudojimo instrukcijoje.

4 žingsnis: Į TELEVIZORIAUS arba STB sąrankos meniu, nustatykite TV į "nuskaitymo" kanalų.Kartais tai gali būti išvardytos kaip auto-programa,auto-scan,kanalų paiešką arba kanalų skenavimas.Pasikonsultuokite su TELEVIZIJOS vadovą arba išsamias instrukcijas.

5 žingsnis: Jei gaunamas signalas yra atsitiktinis, pabandykite perkelti anteną į kitą vietą ir rescanning TELEVIZIJOS, kol optimalus pozicija yra rasti.6 žingsnis: Nustatyti antenos optimalus pozicija jums rasti.

Patalpų HDTV Antenos Savybės:

1. Puikus priėmimas visi FM/VHF/UHF kanalų.

2. Gali būti saugiai nudažyti, kad atitiktų bet namų dekoro nepažeidžiant priėmimo arba dėl signalo nuostolių.

3.Super minkštas ir kukliai plonas dizainas ir galingas priėmimo pajėgumus, kad ši antena viršų pasirinkimas, bet namuose.

Kambarinė TV Antena techniniai duomenys:

Dažnių diapazonas: 47-230MHz, 470-862MHz

Gavimo diapazonas: FM/VHF/UHF

Pelnas: 28dB

Išėjimo Lygis: 100dBµV

Varža: 75Ω

Triukšmo lygis: ≤3dB

Antenos kabelio ilgis: apie 3.3 M/129.92 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x 4K HDTV Antenos

Pastabos:

1. Už plokščias ekranas Hdtv, patikrinkite, ar TV instrukciją, įsitikinkite, kad TELEVIZORIUS turi įmontuotą imtuvą gauti over-the-air transliacijos, ir įsitikinti, kad ši imtuvas gali priimti signalus HD ar dar ji negalės priimti ir žiūrėti HD kanalus.

2. Retune TELEVIZORIŲ ar skaitmeninės dėžutės, laikas nuo laiko, siekiant užtikrinti, jūs gaunate visas prieinamas paslaugas.Pakartotinė trunka tik keletą minučių, naudodamiesi nuotolinio valdymo pultu.

3. Signalo kokybė lemia vaizdo kokybę ir kiek kanalų, jums gali gauti.Kai jūs gaunate antenos, kablys jį prie TELEVIZORIAUS, ir pabandykite perkelti jį, savo namuose rasti darbą geriausias signalas.Jūs galite būti nustebinti, kaip daugelis HD kanalų, jums gali gauti!

Žymos: wifi antenos rotator, antena, mini plakti, antenos tracker, dvb t2 skaitmeninės mobiliosios televizijos imtuvas, kumpis radijo antenos baofeng, du tv kanalus, smart tv, ios televizijos, uk sandėlyje, t2

Pakuotė Taip
type4 Gyvenimo Vietos Kanalų Transliacijos
Type2 1180 Km Intervalas su HD1080P
type1 Išplėstos Antena
Prekės Pavadinimas SHZONS
Tipas 4K Skaitmeninis HDTV Antena Kambarinė
Type3 DVB-T2 Freeview TV
Kilmės KN(Kilmės)
Drop laivyba Parama
Modelio Numeris TV Antenos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų