Neopreno Prakaito, Pirtis, Kūno Skustukai Bako Viršuje Juosmens Treneris Moterys Pilvą Lieknėjimą Shapewear Svorio Juosmens Korsetas Plius Dydis

€8.56

€13.82

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

LENGVAS & ORUI - 100% Neopreno, neopreno liemenė yra tvirtos,minkštos,elastingos,pralaidžios orui ir lengvas, padidinti kūno temperatūrą, sugeria prakaito ir džiovinimo greitai.

UŽTRAUKTUKAS&trumpomis RANKOVĖMIS, DIZAINAS - Užtrauktukas uždarymo,atvira krūtinė dizainas,dėvėti savo liemenėlę, push up jūsų krūties.Prakaito liemenė moterims gali būti naudojami siekiant kontroliuoti savo pilvo ir atgal,paslėpti riebalai ant juosmens, ir padaryti jums smėlio lakrodžio pav.

PADARYTI PRAKAITAVIMAS 3 KARTUS ir IŠLAIKYTI ŠILTAS - Tai, pirtis, body shaper išsaugo kūno šilumą ir pagerina prakaito 3 kartus daugiau nei anksčiau.Burn pilvo ir nugaros riebalų,padidinti veiksmingumą, treniruotės ir pagreitinti kalorijų deginimo.

KŪNO FORMOS pagerinimas ir LAIKYSENOS KOREKCIJOS: Prakaitas liemenė taip pat yra geros laikysenos korekcija - teikti paramą savo apatinę nugaros sugriežtinti savo vidurinė.Padidinkite savo kreivė ir pagerinti kūno formos.

BET PROGOMIS - Tai neopreno liemenė tinka, zumba, joga, sporto salė, sporto, bėgimas, važiavimas dviračiu ir daug daugiau sporto.ir net gali būti dėvėti kasdien drabužius,jūs galite dėvėti bet kuriuo metų laiku.

Matmenys taip pat gali būti ištemptas.Geras elastingumas

Žymos: korsetas oda, juosmens korsetas, baterija nano rūko purkštuvu, karšto shaper, shaper, treneris juosmens, prakaito liemenė moterims, kūnas shaper neopren, korsetas sexi, kinijos spa

Storis STANDARTAS
Funkcija Juosmens Parama
Ilgis Waist
Modelio Numeris 40
Apykaklės forma U žodis apykaklės
Pagrindinės medžiagos sudėtis Chlorofiber (Lv Guan)
Elemento Tipas Skustukai
Turinys pagrindinės medžiagos sudėtis 70
Apdaila NĖRA
Audinio Tipas Tvilas
Kontrolės Lygis Įmonė
Shapewear topai
Medžiaga Neopreno
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LANSHITINA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų