Vaikai Berniukai Kamuolys Patalynės Komplektas Sporto Tematikos 3D Antklode Padengti Prabanga Mikropluošto Paaugliams Šalikas Dangtelis su Pagalvę Shams Užtrauktukas Uždarymo

€14.82

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šis produktas apima antklode padengti & užvalkalas,NR. Šalikas ir Plokščias Lapas

Dydis yra dėl to, kad rankinis matavimas, gal ten bus keletas centimetrų skirtumas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs esate užsakymo pateikimo.

1. Visos nuotraukos nušautas profesionalus operatorius.Fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinių ir nuotraukų, gal kai kurie įvairiais!prašome atkreipti medžiagos objektu. 2. Dydis gali turėti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 3. Šį produktą galima plauti rankomis ar mašina, bus ne išnyks, o ne trauktis; Plovimo žemiau 30 laipsnių celsijaus, ne bleach, žemos temperatūros džiovinimas; venkite plovimo su tamsios spalvos, kurie taip pat ir nereikia mirkti plauti karštame vandenyje. 4. Šis patalynės komplektas nėra jokių pildymo. 5. Dėl tolimojo pristatymas,patalynės komplektas gali būti šiek tiek raukšlėtas,tai normalu. 6. Jei jums reikia pritaikyti dydį ar reikia peržiūrėti daugiau gaminių nuotraukų.Prašome susisiekti su mumis.

7.Ten gali būti šiek tiek chromatines aberacijas, todėl prašome atkreipti dėmesį, kai gaunate prekes.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas, Prašome patvirtinkite savo adreso atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.

Žymos: bohemijos antklode, padengti antklode karalienė, bamblys patalynės užtrauktukas, almohadones fundas, prekės antklode, fundas portail, prekės lapas, paklode bohemijos, geometrinis sofa, beddys zip patalynė

Stilius Modernus
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
modelis SPAUSDINTI
Reitingas Klasės
Technics Reaktyvusis Spausdinti
Siūlų Skaičius 100TC
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Modelio Numeris LS009
Modelio Tipas Animacinių filmų
Svoris 1
Naudoti Namuose

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų