Stalinio Magnetinio Telefono Laikiklis Laikiklis, Skirtas "iPhone", 12 " Pro Max Mini Belaidis Kroviklis Bazės Stalas Telefonų dėklai

€8.46

€15.38

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų: 1、Stovėti Magsafe: Šis stendas tinka Magsafe Įkroviklį, ir iPhone 12, 12 Pro, 12 Mini", 12 " Pro Max.Stovas leidžia jums lengvai pasiimkite jį ir imtis jį išjungti ir vėl, o mokesčių tuo pačiu metu.Vienas žingsnis, montavimas ir jokio vargo.

2、Stabilios ir neslidžios: mobiliojo telefono stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, su gražia apdaila.Žemas svorio centras projektavimo ir Anti-slydimo pagalvėlės pagal stovėti, kad ji stabili, o naudojant telefoną ant jo.

3、Padaryti Jūsų Gyvenimą Lengviau: Naudojant šį stalinio telefono turėtojas namuose, kad paremtų savo telefoną, jūs galėsite geriau matyti receptus, o maisto ruošimui.Jis taip pat puikiai tinka jūsų spintelė, taigi ne daugiau nesugraibęs aplink ryte išjungti signalą.Padėkite jį ant savo biuro stalo, ir galite iškart matyti, gaunamus pranešimus ir skambučius, kai telefonas veikia tyliuoju režimu.

4、Rankų ir Erdvės taupymo: telefonas lopšys stalas suteikia jums patogų žiūrėjimo kampą, savo rankas, o žiūrėti vaizdo įrašus programėlės kaip "YouTube", už Instagram, stovėti MagSafe apmokestinimo, skaityti, receptai, kai virimo, ir turi veido laiką su šeima ir draugais.

5、Aukštos kokybės ir Ilgaamžiai-Tai savininko funkcijas, mokslo žmogaus kūno aspektą kampas dizainas, neslystantis ir įbrėžimams atsparaus silikono skydelis.Šis aliuminio lydinio stendas yra lengvas ir patvarus.

Savybės:

1. Stovėti Magsafe: Šis stendas tinka Magsafe Įkroviklį, ir iPhone 12, 12 Pro, 12 Mini", 12 " Pro Max.Stovas leidžia jums lengvai pasiimkite jį ir imtis jį išjungti ir vėl, o mokesčių tuo pačiu metu.Vienas žingsnis, montavimas ir jokio vargo.

2. Stabilios ir neslidžios: mobiliojo telefono stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, su gražia apdaila.Žemas svorio centras projektavimo ir Anti-slydimo pagalvėlės pagal stovėti, kad ji stabili, o naudojant telefoną ant jo.

3. Padaryti Jūsų Gyvenimą Lengviau: Naudojant šį stalinio telefono turėtojas namuose, kad paremtų savo telefoną, jūs galėsite geriau matyti receptus, o maisto ruošimui.Jis taip pat puikiai tinka jūsų spintelė, taigi ne daugiau nesugraibęs aplink ryte išjungti signalą.Padėkite jį ant savo biuro stalo, ir jūs galite iš karto matyti, gaunamus pranešimus ir skambučius, kai telefonas veikia tyliuoju režimu.

4. Rankų ir Erdvės taupymo: telefonas lopšys stalas suteikia jums patogų žiūrėjimo kampą, laisvą savo rankas, o žiūrėti vaizdo įrašus programėlės kaip "YouTube", už Instagram, už TikTok, stovėti MagSafe apmokestinimo, skaityti, receptai, kai virimo, ir turi veido laiką su šeima ir draugais.

5. Aukštos kokybės ir Ilgaamžiai-Tai savininko funkcijas, mokslo žmogaus kūno aspektą kampas dizainas, neslystantis ir įbrėžimams atsparaus silikono skydelis.Šis aliuminio lydinio stendas yra lengvas ir patvarus.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio lydinys+silikono

Dydis: apie 12*11*10.5 cm/4.72*4.33*4.13 colių (Vidut.)

Svoris: apie 210g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Belaidis Kroviklis Stendas (be įkroviklio)

Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

3. Tai tik laikiklis, kroviklis, belaidis kroviklis nėra įtrauktas į paketą.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Žymos: "mac" apple įkroviklį, iphone12 pro, etui skaidrus iphone mini 12, nešiojamų mobiliojo magnetinis įkroviklis, skambinkite iphone 12, iphon 12 pro max, darbastalio stiliaus belaidis kroviklis, magnetinio telefono įkroviklis x, modelis iphone 12, darbalaukio monitoriaus stovas

Įkroviklis No
Medžiaga aliuminio lydinio
Yra Garsiakalbis No
Kilmės KN(Kilmės)
Magnetinis No
Prekės Pavadinimas Rondaful
Suderinamos Prekės Universalus
Modelio Numeris -
Naudoti stalas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų