Aukštos kokybės Braškių Šviesos Darželio LED Mielas Vaikų Nakties Šviesos Trys Režimai Vaikų Naktiniai staleliai, Lempa, Miegamojo

€5.93

€9.88

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Braškių Lempos Darželio LED Mielas Vaikai Naktį Šviesos ,Vaikų Lovos Spalva Keičiasi Lempos

Ypatybė:

Aukščiausios kokybės Medžiagos-Nes mūsų umbra yra pagaminti iš medžiagų, silicio dioksido gelis, be BPA, mūsų mielas šviesos, turi minkštą Touc h, kad jūs galite sumažinti stresą ir išlaisvinti savo emocijas.Ir nesijaudinkite apie tai kenkia vaikams.

DOVANA VISIEMS-išvaizda braškių yra labai patraukli.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip papuošalas namuose.Tai puiki dovana motinos, kurie turi ugdyti vaiko naktį, vyras, kuris gauna iki vakaro ir eina į tualetą, vaikas, kuris bijo tamsos naktį ir labai pavargę žmonės, kurie nenori, kad išjungti šviesas.

USB ĮKROVIMO lizdas-Priimti žemos įtampos USB jungtį ir energiją taupančios LED lemputės, lempos atvėsta net po ilgo laiko naudojant, ir suteikia ne laisvai minkšta šviesa, kuri būtų ne skauda akis .

TRYS REŽIMAI &Touc h JUNGIKLIS-galite pakeisti režimai šiame Touc h jungiklis.Yra trys režimai: aukštų, vidutinių, žemų, kuri gali patenkinti visus jūsų poreikius.

Taikymo sritis - LED vaikų nakties šviesa tinka kūdikių kambarys, vaikų kambarys, miegamasis, vakare, ir kt.Be to, jis yra pagamintas iš aukštos kokybės, geros pakuotę, jis gali būti idealus gimtadienio dovana draugams, kolegoms, šeimos nariams ir pan.

Pakuotė:

1 x lemputė,1 x USB

Žymos: angel pagalvė, mielas led, led neoninis ženklas, elektros druskos lempos, šviesus namo apšvietimas, lempa led, miegamasis furnitur, 3d lempos mediniai led, mielas dalykas, led mėnulis

Naudojimas Atostogų
Maitinimo Šaltinis DC
Galia 0-5W
Formos Vaisiai
Yra Protingas Prietaisas No
Yra Baterijomis No
Įtampa 36V
Korpuso Medžiaga Derva
Yra Baterijų Reikia No
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris 1
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Tipas Atmosfera
Prekės Pavadinimas CARPRIE
Sertifikavimo BMK
Šviesos Šaltinis Liuminescencinių
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų