Kompaktiškas Žvejybos Rankena Nerūdijančio Plieno Žuvų Lūpų Gripper Žvejybos Reikmenys Dėžutė Priedų Įrankių Rinkinys

€6.67

€8.04

-17 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kompaktiškas Žvejybos Rankena Nerūdijančio Plieno Patraukti Žuvų Lūpų Gripper Anti-slip Rankena Daugiafunkcį Žvejybos Reikmenys Įrankis Su Virvelę

Savybės: Aukštos kokybės stiprus, atsparus korozijai nerūdijančio plieno vamzdžių ir žandikaulio yra patvarus, ilgai naudoti.Neslidūs EVA rankena su 360 laipsnių sukimosi sūpynės žuvis apsaugo nuo žalos žuvų ir sumažinti trinčiai.Ergonomiškas sponge rankenos dizainas, priešslydžio sistema ir patogūs naudoti.

Pavasario pakrautas jungiklis yra nustatytas į geriausią poziciją, nereikia nerimauti apie pirštą bus sužeistas tie sharping dantis.Tinka tiek gėlame ir sūriame vandenyje.

Aprašymas: Lengva naudoti, sukurta paprasta viena ranka operacijos.Dvi nerūdijančio plieno spyruoklinės pakrautas su šlapia danga kabliai laikyti įtemptą turėti jokių daiktų, nori suvokti.Greitai veikė, naudojant tik viena ranka, nešiojamų atlikti.Reguliuojamas riešo dirželis yra gerai apsaugoti žuvų gripper iš prarasta.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Bendras ilgis: 240mm

Spalva: juoda ir sidabrinė

Pakuotė: 1 x Nerūdijančio Plieno Žvejybos Rankena 1 x Replės

Žymos: dėžutė žuvies, lauke suvilioti, rankena lūpų, žuvis su šlapia danga lūpų, masalas saugojimas, žuvų lūpų, žuvų tiekėjas, lauke skristi, atveju žuvys, jauko dėžutė

Medžiaga nerūdijančio plieno
Dydis 240mm
Tipas Žuvis Su Šlapia Danga

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų