ZIQIAO 5 Colių TFT LCD Automobilių Stovėjimo aikštelė, Stebėjimo Sistema, Atbuline Kamera korėjos Stiliaus Galinio vaizdo Kamera

€23.66

€33.33

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

5 colių Automobilių Stovėjimo Stebėti HD Naktinio Matymo Atvirkštinio Galinio vaizdo Kameros Rinkiniu Stovėjimo aikštelė, Stebėjimo Sistema

Automobilių Stebėti:

Savybės:

- 5 colių TFT LCD ekranas Kalbos: Chinese(simplified/traditional)/English/Polish/Korean/Italian/Portuguese/Russian/Japanese/German/Turkish/French/Macedonian - 2 garso / vaizdo įėjimai: a.AV1 (geltonas) yra rodomas pagal nutylėjimą, jis gali būti prijungtas prie automobilio DVD, VCR ir kita vaizdo įranga; AV2 (white) yra prijungtas prie galinio vaizdo kamera transporto priemonės.b.Važiuojant atbuline eiga, ekranas bus automatiškai pereiti prie galinio vaizdo vaizdo. - Kraštinių santykis ekranas: 16:9/4:3 - Mygtukus ant nugaros monitorius gali reguliuoti ryškumą, kontrastas, sodrumas, atspalvis ir kalba. - Nėra garso įėjimo ir išėjimo. - Ekranas juodas ekranas, kai nėra vaizdo signalo įėjimas. - Ekranas pagrindo tvirtinama ant skydelio 3m klijai, lengva įdiegti.

Techniniai duomenys:

- Signalo režimas: Analoginis signalas - Video formatas: NTSC/PAL Ekrano dydis: 5 colių - Ekrano kraštinių santykis: 16:9/4:3 - Rezoliucija: 480x272 - Darbinė įtampa: DC 9V-32V - Darbinė temperatūra: -40 ~ +80 Laipsnių.C - Matmenys: 4.3 x 5.25 x 4.25 colių (H x W x D, apytiksliai)

Stebėti Pakavimo Sąrašas:

1 x 5 colių automobilių monitorr 1 x Maitinimo kabelis 1 x Vartotojo vadovas

Galinio Vaizdo Kamera

Techniniai duomenys:

- Vaizdo jutiklis: CMOS - Video formatas: NTSC - Signalo režimas: CVBS - Pixel: 720x480 - Rezoliucija: 480 TV linijos - Objektyvo kampas: 140~170 laipsnių - Vardinė įtampa: DC 12V - Vandeniui lygis: IP68

Kamera Pakavimo Sąrašas:

1 x Automobilio kamera 1 x vaizdo kabelis 6m 1 x Vartotojo vadovas

5 Colių HD Ekranas

2-way " vaizdo įvesties/Atbulinės eigos vaizdo/Stalinis laikiklis

Signalo Įvestis

Su 2 video įėjimai, balto vaizdo kabelis yra prijungtas prie automobilio galinio vaizdo kamera ir lcd yra prijungtas prie kitų video įrenginių.

Atbulinės Eigos Vaizdo/Praktikos Pozicijos

Jis dedamas tiesiogiai į centrinį valdymo pozicija automobilį.Maži neužima vietos ir neuždengtų akių linija, taip, kaip saugiai vairuoti.

Tinka Visų Tipų Transporto priemonėms

Automobilių, VISUREIGIŲ, off-road transporto priemonė, komercinės transporto priemonės

Ekrano Dydis:

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida 1-2mm.

Stebėti Meniu: Brightness/Contrast/Chroma/Mode/Kalba/Iš Naujo

Režimas: 16:9/4:3 Kalbos: Chinese(simplified/traditional)/English/Polish/Korean/Italian/Portuguese/Russian/Japanese/German/Turkish/French/Macedonian

Produkto Parametrai:

4-pin jungtis, kamera, vaizdo kabelį

Montavimo Būdas:

5 Colių TFT LCD Automobilių Stovėjimo aikštelė, Stebėjimo Sistema, Atbuline Kamera korėjos Stiliaus Galinio vaizdo Kamera

Apie Mus:

1. Mūsų produktai turi būti griežtai išbandyti, prieš išsiunčiant, o produktai gali būti siunčiamas tik klientams, kai jie yra įrodyta, kad būti sveika.

2. Jūs galite maišyti visus daiktus, laisvai pateikti užsakymą mūsų parduotuvėje.

Apie Transportas:

1. Jei kliento užsakymas sėkmingai apmokėtas, mes pasirinkti greitas ir patikimas pristatymo būdas ir siųsti paketą per 1-3 darbo dienas.

2. Mes esame atsakingi už laivybos adresas užpildyti užsakymą, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Mes nesame atsakingi už neteisingą ar nepristatyti adresą.

3. Jei negavote prekės per pirkėjo apsaugos laikotarpis, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas-stengiamės, kad klientai patenkinti!

4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų buvo pirkėjo šalyje nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Grįžti&Grąžinti:

1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktais, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 15 dienų grąžina jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau kaip 15 dienų, tai laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Mes esame įsipareigoję laikytis griežčiausių pramonės ir stengtis, kad visi klientai patenkinti!Jūsų teigiamus atsiliepimus yra geriausias paskatinimas mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums 5-žvaigždučių ir fotografuoti, dalytis atsiliepimų skiltyje.Jei nesate patenkintas su šiuo pirkimu, prašome susisiekti su mumis.

Žymos: luger, atsargine kamera su stebėti, automobilių veidrodėliai stebėti, 10 colių monitorius, monitorius galinio vaizdo, ekranas lcd, vaizdo kamera galinio vaizdo monitorius, luger p08, 4 colių ekranas, automobilių stebėti galiniai

Prekės Pavadinimas ZQ
Krova In-Dash
Medžiagos Tipas ABS
Produkto funkcijos 3 Parkavimo kamera
Ekrano Dydis 5"
Stebėti signalo režimas analoginis signalas
Sertifikavimo CE
Rezoliucija 800x480
Vaizdo įrašo formatas NTSC
Produkto savybės 1 Automobilių stebi vaizdo kameros rinkiniu
Kilmės KN(Kilmės)
Stebėti vaizdo formatas PAL/NTSC
Produkto funkcijos 2 Automobilio galinio vaizdo kamera
Kameros signalas režimas CVBS
Produkto funkcijos 4 Atvirkštinio stebėjimo sistema
Prekės Svoris 179g
Elemento Tipas Automobilių Monitoriai
Ekrano Tipas TFT LCD
Modelio Pavadinimas P08 automobilių stebėti
Elemento Dydis 126mm*83mm*12mm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų