Nemokamas Pristatymas Replika Modernaus Derliaus Arne Jacobsenas medienos, PAVYZDŽIUI, Sienos žibintai Kūrybos AJ geležinės Sienos lempos Šiuolaikinės Sconce šviesos

€15.40

€19.49

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba:

A: pls neatidarykite ginčų, pls susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų, mes išspręsti visų problemų už jus nuoširdžiai.ačiū

B. Ši kaina nėra įskaitant visus muitinės mokestis , pls pastaba

PASTABA: MEDIENOS PATINKA (tik atrodo kaip medžio),O NE REALUS MEDIENOS

prekių pristatymas ir įteikimas 1. Prekės bus išsiųstos per 3 ar 4 dienas, gavus pilną apmokėjimą(pašalinti savaitgaliais & švenčių dienomis).

2. Paprastai, jūsų užsakymai bus mano 7-40days (Pastaba: Pristatymo laiką bus veikiami daugelio veiksnių, aukščiau pristatymo laikas yra nuoroda tik.Tiksli pristatymo dienos prašome imtis skubių bendrovės atvykimo laikas kaip standartas.)

3.Visi užsakymai bus išsiųsti į pirkėjo alipay adresas (jei neturite mus informuoti iš anksto), prašome įsitikinkite, kad jūsų alipay adresas yra teisingas prieš mokėti.

PS: MES ALWYAS SIUNČIAMI PAŠTU, ORO PAŠTU.JEI JŪS TURITE IDEALI EXPRESS " KOMPANIJA , JUMS TIK REIKIA ĮDĖTI PAPILDOMAI PAŠTO IŠLAIDOS. (PRAŠOME KREIPTIS PARDAVĖJAS PIRMĄ KARTĄ)

mokėjimo metodą, Mes priimame ALIPAY(SĄLYGINIO) tik grąžinti politikos Dviem būdais: Keitimo ar Grąžinimo( Tik mūsų gamybos problemų , Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo jūsų gavo prekes, Mes atliks policija po patvirtinimo.)

apie mus esame profesionalus LED ir lampholder produktų tiekėjas( LED žemyn šviesos/LED skydelio apšvietimo/LED lubų šviesos ir LED kelio apšvietimo/LED lemputės/LED lampholder/LED vaza/LED stalo lempa/LED saugojimo lempos.... ).Per pastaruosius metus , mūsų produktas buvo parduodamas su daug klientų iš įvairių šalių.Jei turite kokių klausimų ar jūs ieškote kai Led produktus, kurių negalima po mūsų interneto , prašome, susisiekite su mumis nemokamai,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos: 3 saulės šviesos siena, aukso replika, arne jacobsenas lempos, mont mount, šviestuvo replika, nemokamas pristatymas miegamasis stalo lempa, reguliuojami mediniai sconce, art deco sconce, arne jacobsenas namas, jacobsenas

Jungiklio Tipas jokio jungiklio lemputė nr.
Medžiaga Metalo
Įtampa 90-260V
Kūno Spalva Balta
Stilius ART DECO
Prekės Pavadinimas visą matcher
Prašymas Lova
Sertifikavimo BMK
Technics Dažytos
Pagrindo Tipas E14
Naudojimas Atostogų
Atspalvis Tipas Shadeless
Savybės derliaus medienos sienos paplotėlis lempos apšvietimo šviestuvas
Yra Lemputės Įtraukti No
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos Šaltinis Kaitrinės Lemputės
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Garantija 2
Yra Pritemdomi No
Modelio Numeris w1
Šviesos šaltinių skaičius 1
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Korpuso Medžiaga Geležies
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų