Liepsnos Saulės Žibintuvėlis Šviesos Vejos Lempos 1/2/4Pcs Šokių Blyksinčios Lempos Mpow LED Vandeniui Saulės Žibintuvėlis Šviesos Sodas, Saulės Žibintai

€9.05

€14.84

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Liepsnos Saulės Žibintuvėlis Šviesos Vejos Lempos 1/2/4Pcs Šokių Blyksinčios Lempos Mpow LED Vandeniui Saulės Žibintuvėlis Šviesos Sodo Saulės šviesos Žibintus, Mpow

Mpow Pabrėžti, Šoka Liepsnos Šviesos Dizaino saulės žibintuvėlis šviesa susideda iš daugelio Led, plastmasinės lempos korpusas yra patvarus ir protingai suprojektuoti pagerinti šokių liepsnos poveikis iš arti strategiškai kvapų skirtumus tarp atskirų Led ir sustiprinti iliuziją, kad nuolat juda liepsnos, puikus sodas šalis, grilis, lauko ir stovyklaviečių ir kt.

On/Off Automaticly

Saulės žibintuvėlis šviesos gali dirbti nuo Sutemų iki Aušros: Saulės žibintai su dienos šviesos jutiklis, auto, saulės energijos įkrovimo visą dieną, tada įjunkite lemputė automatiškai temstant ir jį išjungti, kai jis aušros.

Ilgas Darbo Laikas

Įkrovimo laikas: 8 valandos saulėtą dieną, saulės kolektorių yra pakankamai įkrauti akumuliatorių visiškai stiprumo.Šviesos iki 10 valandų vasaros ir 5 valandas žiemą po visiškai įkrauta.Aukštos talpa 2200mAh built-in baterijos,Saulės energijos baterija,patogus ir saugus naudoti aplink vaikai ir naminiai gyvūnai.

3 Apšvietimo Režimus

Yra 3 rūšių apšvietimo režimai, Lengvai bandymo--laikykite viena ranka per saulės skydas ir laikykite nuspaudę mygtuką, kol šviesos įsijungia.Pereiti prie juos įjungti, reikia ilgos paspauskite, kuris apsaugo juos nuo įjungimas arba išjungimas, kai netyčia susidūrėme, ir tai yra padengtos guma.

Atsparūs vandeniui IP65 & Lengvas Montavimas

IP65 Vandeniui atsparus ir Patvarus, paketas ateina su varžtais ir montavimo rinkinys, jokių laidų, kurių reikalaujama, tiesiog įdiegti bet jei norite, galite įterpti į žemę, arba juos įdiegti į grindis.Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis.

Mpow Liepsnos šviesa Veikia Saulės Energijos Dabar jūs galite turėti šiltas žibintuvėlis šviesos ir nebereiks šviesos rungtynių, arba mesti jungiklis.Geriausias iš visų, nėra jokių pavojingų flames — Led šviesos mesti saugus, švelnus, nuotaikos-stiprinti švyti.

Pakuotės Turinys (Pasirinktinai)

1/2/4 x LED Saulės Fakelas dega Mpow

1/2/4 x Pratęsti Vamzdžiai Mpow

1/2/4 x Plastikiniai Žemės Kapliukai Mpow

1 x Instrukcija Mpow (atsiųsti Tik jūsų pasirinkimas)

Žymos: saulės fakelas, liepsnos led, mergina saulės šokėja, ausinių mpow, ausinės mpow, mpow "bluetooth" radijo, žirklių, mpow, mpow saulės energijos žibintai, mobilus saulės skydelio lemputė

Saulės Skydelis 0.88 W, našumas 17%
Atsparus vandeniui reitingas IP65
Savybės LED Saulės Šviesos Lempa Lauko Sodas
Ličio Baterijos 2200Mah
Įkrovimo Laikas 8 Valandos
Pagrindo Tipas Pleišto
Yra Pritemdomi Taip
Naudojimas Skubios pagalbos
Apsaugos Lygis IP65
Korpuso Medžiaga ABS
Maitinimo Šaltinis Saulės
Modelio Numeris saulės sodas žibintai
Garantija 45 dienų pinigų atgal ir 18 mėnesių rūpesčių garantija
LED skaičius 33 led
Stilius Modernus
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Saulės Skydelis Gyvenimo Daugiau Nei 5 Metų
Prekės Pavadinimas mpow
Įtampa 3.7V
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ce
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Liumenų 300LM
Galia 3W
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų