2-in-1 Elektroninių Žibintuvėlį, Švilpuką Vandeniui Avarinis Švilpukas

€8.07

€11.21

-28 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Multi-funkcija, Žibintuvėlis: 2 (1 elektroninių švilpukas su šviesa.Tai bus gelbėjimosi signalinis švilpukas!Filmus galima patikrinti abu tuo pačiu metu.

2、Compact/Vandeniui IP54: Lengvas ir patogus nešiotis, lengva nešiotis.Lengva naudoti.Nereikia nerimauti dėl lietaus.Taip pat galite įdėti jį į dėžę ir kaklaraištis švilpukas prie diržo ar peties dirželis greita ir paprasta naudoti ekstremalių situacijų atvejais.

3、Produkto Naudojimas: Tinka sportui (lauke, sporto renginiuose), avarinė signalizacija, surinkimas įspėjimo užsakymus viešose vietose.Patarimai, kaip eismo komandą, karinio mokymo, pet mokymo ir pan.: Turintis švilpukas aplink ragų gali padidinti garsumą.

4、Atkreipkite Dėmesį: Šis produktas nėra žaislas.Neleiskite švilpuko garso uždaryti į ausis, tai gali pakenkti jūsų klausai.Neleiskite vaikams žaisti ar naudoti.

Specifikacija:

Dydis: apie 118*23*20mm/4.64*0.9*0.79 į

Svoris: apie 35g

Spalva: juoda

Naudojimas: sporto (lauke, sporto renginiuose), avarinė signalizacija, surinkimas įspėjimo užsakymus viešose vietose.Patarimai, kaip eismo komandą, karinio mokymo, pet mokymo ir pan.Turintis švilpukas aplink ragų gali padidinti garsumą.

Pakavimo Sąrašas:

1*Elektroninė Žibintuvėlį, Švilpuką

Pastaba:

Šis produktas nėra žaislas.Neleiskite švilpuko garso uždaryti į ausis, tai gali pakenkti jūsų klausai.Neleiskite vaikams žaisti ar naudoti.

Žymos: paukščių švilpukas priemonė, balandžių švilpukas, sidabro avarinis švilpukas, sporto švilpukas, edc švilpukas, kalnų krištolas švilpukas, savigynos ginklų shocker elektros smūgio, plastikiniai avarinis švilpukas, virvelę už švilpukas, teisėjas

Kilmės KN(Kilmės)
Svoris about 35g
Dydis about 118*23*20mm/4.64*0.9*0.79in
Modelio Numeris 2-in-1 Elektroninių Žibintuvėlį, Švilpuką
spalva juoda

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų