Magnetas Elektroninis Sukasi Žvejybos Žaidimas Interaktyvių mokomųjų Žaislų Rinkinys su 45 Žuvies 2 meškerės Muzikos, skirtos Kūdikiams, Vaikams, Dovanų

€9.01

€12.00

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Magnetas Elektroninis Sukasi Žvejybos Žaidimas Interaktyvių mokomųjų Žaislų Rinkinys su 45 Žuvies 2 meškerės Muzikos, skirtos Kūdikiams, Vaikams, Dovanų

Informacija:

Žvejybos Žaidimas: Įdomus žvejybos žaislų rinkinys, skirtas vaikams, tiek mėgautis įdomus ir sužinokite, kaip valdyti kažką.Magnetinio adsorbcijos dizainas leidžia vaikus gaudyti žuvis greitai, kurios leis jiems krizenimas laimingai.

Saugi Medžiaga: Pagaminti iš BPA free aukštos kokybės, saugus ir netoksiškas ABS plastiko su sklandžiai kraštai ir paviršiaus, negalės mažai rankas ir saugu žaisti.

Smagu Žaisti: Su muzika, darželio rimuojasi, ir Tango poezijos, tiesiog paspauskite mygtuką, norėdami perjungti režimą, ir žvejybos plokštė bus kaitaliojami su muzika.

Interaktyvių Žaislų: Tai leidžia kelių žmonių, žaisti kartu, draugais ar šeimos kurti artimus santykius ir bendravimą, smagias valandas jūsų mažiesiems.

Geriausia Dovana: puiki dovana jūsų vaikams, kuris padeda vystyti dėmesio, regėjimo vystymąsi, rankomis akis koordinavimo, kantrybės, o pagerinti savo refleksus.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 39 x 28 x 4 cm/15.35 x 11.02 x 1.57 colių

Maitinimas: 3 x AA baterijos (neįtraukta ) arba USB Kabeliu (Komplekte)

Pastaba: Dėl fizinio matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

Pakuotė:

2 x meškerykočiai

45 x Žuvys

1 x Žvejybos Plokštė

1 x USB Kabelis

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: vaikai aitvarą žuvys, žuvų vaikas, strypas žaislas, žuvų žaidimas vaikas, skristi lazdele vaikas, žuvis, magnetas prilimpa žaislas, žuvų žaidimas, žuvų žaidimas magnetas, žuvų žaidimas žaislas

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Plastiko Tipas ABS
Modelio Numeris Žvejybos Žaislas
Savybės Neelektriniai
Lytis Unisex
Amžius > 3 metų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų