Už PUBG Žaidimų Mechaninė Klaviatūra Viena Ranka LED Apšvietimu Nešiojamas Mini Gaming Klaviatūra Žaidimų Valdiklis PC PS4 Xbox Gamer

€9.96

€12.61

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

Viena ranka klaviatūra

Ji puikiai prisitaiko prie veiklos įprotis žaidėjų, tai G30 žaidimų klaviatūra padės jums pranokti konkurentų žaidimai greičiau.Jis yra skirtas žaisti, ypač tiems, kurie mėgsta naudoti ranka valdyti klaviatūrą veiksmo žaidimai greitai važiuoti.

LED apšvietimo Dizainas

Intensyvus Led foninio apšvietimo, dizainas suteikia dinaminis apšvietimo efektas, sukurti didelę ir spalvingas vizualinį malonumą.

Ergonomiškas dizainas

Šios klaviatūros yra skirtos prisitaikyti prie gamtos sudėtingumą ir pasiūlymai jūsų rankomis ir pirštais.Didelis riešo mygtukai leidžia atlaikyti ilgą valandų internete žaisti, sumažinti nuovargį jūsų rankose.Ir patogus klaviatūros dangtelis su drožyba yra aiški ir patogi naudoti.

Patvarus ir priešslydžio sistema

Pagamintas iš tvirto pluošto kabelį ir aukštos kokybės ABS bazė su anti-slydimo dizaino apačioje, ji yra stabili ir nekenksmingas aplinkai.

Nešiojamų ir patogu

Jūs galite jį pasiimti kur tik norite, idealus rankinis valdymas.Skirta daugialypės terpės kontrolę lengvai prieinama, praktiškas ir lengvai perjungti žaidimai

Suderinamumas

Ši klaviatūra tinka Windows 98SE/ME/2000 / XP / Vista / WIN 7 "Android", "iOS", ir ji veikia LOL / PUBG / CF ir daugiau žaidimų.

Techniniai duomenys:

Tipas: keyboard

Medžiaga: ABS

Kiekis: 1 vnt

Spalva: Juoda

"Bluetooth" versija: nepalaiko

Prijungimas: laidas

Sąsaja: USB 2.0

Raktas: 35

Darbinė įtampa: 5.0 V±5% DC

Darbinė Srovė: 80MA(Maks.)

Produkto: 260*180*35mm/10.22*7.07*1.38"

Produkto svoris: 350g/12.35 oz

Paketai:

1* klaviatūra

Žymos: žaidimas klaviatūra, Klaviatūra, žaidimas ir dūmų ps4, tuščias pc žaidimų atveju, telefonas pubg mobile, klaviatūros mechan, pelės redragon, klaviatūra razer mechanikas, sy pubg, pelės rapoo

Klaviatūra Standard Mini Klaviatūra
Prekės Pavadinimas powstro
Ašies Kūno Prekės /
Pilno Dydžio klaviatūra No
Sąsajos Tipas USB
Riešo Parama No
Prašymas Tabletės
Modelio Numeris Klaviatūra
Veikimo Stilius Mechaninė
Pakuotė No
Kalbos Kaip Išsamiau
Tipas Laidiniu
Stilius Lazerinė Klaviatūra

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų