Remote Contro Saulės LED Maitinimo PIR Judesio Jutiklis Potvynių Sienos, Šviesos, atsparus Vandeniui Lauko Sodo Saugumo Saulės Lempa Su 5m Linija

€21.94

€33.76

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Remote Contro Saulės LED Maitinimo PIR Judesio Jutiklis Potvynių Sienos, Šviesos, atsparus Vandeniui Lauko Sodo Saugumo Saulės Lempa Su 5m Linija

Aprašymas:

Minkštas ir elegantiškas, šviesos, saulės, sodo lempos sukuria šiltą atmosferą, kelio, kraštovaizdžio, ir takas.Tai saulės važiuojamosios kelio dalies šviesos yra puikus pasirinkimas, kaip dovana.Saulės kieme šviesa yra atsparūs vandeniui, todėl jūs neturite jaudintis dėl blogų oro sąlygų, turinčių įtakos jų darbą, pvz., lietingą dienų ir snieguotas dienas.

Savybės:

- Medžiaga: Geležies, ABS.

- Dydis: 25x20.2x6.9cm/9.8x8x2.7inch.

- Zero elektros mokestis ištisus metus, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos; atnaujinti penkių tinklelio linijos, silpnos šviesos, taip pat gali generuoti elektros energiją; ryškus LED; pažangios apšvietimo valdymas; aukšto lygio vandens išleidimas, saugūs ir ilgaamžiai; originalus galios, ličio baterija, ilgas tarnavimo laikas, pažangi nuotolinio valdymo pultu.

- Dėl tos pačios galios santykis, prašome pamatyti skaičių lemputė karoliukai.Daugiau lempos karoliukai, didesnį ryškumą.

- Naujai atnaujintas penkių tinklelio linija yra 1cm platesnis, negu trys tradiciniai tinklelio linija ir keturi tinklelio linija lustas, kuris yra jautresnis šviesai ir gali tiksliai užfiksuoti silpnai šviesos šaltinių.

Didelio ryškumo ir didelės galios LED lempos granulių šviesos šaltinis yra tolygiai paskirstytas, stabilus ir patvarus.Originalus ličio baterija, faktinis pajėgumas, apsaugos grandinę, ilgas tarnavimo laikas.

- Aukštos kokybės dviejų skylių adapteris, per srovės pralaidumas yra didesnis nei įprastinių DC plug-in, mažinant perdavimo nuostolių ir saugesnis.

Pakavimo sąrašas

1 * saulės skydelis

2 * apšvietimas

1 * nuotolinio valdymo

2 * 5m pratęsti linijas

6 * plėsti

2 * mažas varžtai

Žymos: sodo apšvietimas saulės, judesio jutiklis saulės baterija, nuotraukos sieniniai šviestuvai, lempa led, pir judesio jutiklio modulis 220v, žirklių, paprastas judesio jutiklis led šviesos, žemės potvynių žiburiai, lauko, judesio jutiklis šviesos, potvynių led saulės

punktas 7 Prieškambario LED Šviesos
Garantija 1 Metai
Prekės Pavadinimas AOKAILA
Stilius Modernus
5 straipsnis Atsparus Vandeniui Sienos Lempos
Saulės Elementų Tipas NI-MH
Sertifikavimo ROHS
Įtampa 220V
6 punktas Lauko Sienos Lempos
4 straipsnis LED Šviesos Siena
Modelio Numeris PIR Judesio Jutiklis Potvynių Sienos Šviesos
3 straipsnis LED Šviesos Akcentas
2 straipsnis Saulės Energija Varomas Sienos Šviesos
Savybės Remote Contro Saulės LED Šviesos
Korpuso Medžiaga ABS
Naudojimas Atostogų
Pagrindo Tipas NĖRA
Apsaugos Lygis IP67
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Lemputės Įtraukti Taip
1 straipsnis lauko Saulės Šviesos
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Pritemdomi No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų